code voor het verifieren van de website in google search console

Referenties AESC

Bekijk hier de referenties van onze klanten die dagelijks gebruik maken van onze producten.

SpaceClaim referenties

Fockens & van Puijenbroek biedt producten en systeem oplossingen voor de automotive sector, elektra-industrie, voedselindustrie, tapijtindustrie en amusementsparken. Ook produceren we constructie-  en machine onderdelen op maat.

“Wij gebruiken SpaceClaim voornamelijk voor CNC en het maken van Stepfiles, en zijn daar zeer tevreden mee. Vooral zettekeningen maken, en vector/cam werkzaamheden gaat heel goed met SpaceClaim.

Het programma is erg makkelijk in gebruik, we gebruiken het regelmatig. De toegankelijkheid is een groot voordeel bij het gebruiken van SpaceClaim.

Bekijk hier de website van Fockens & van Puijenbroek

Henk Fockens

Directeur, Fockens & van Puijenbroek Machinefabriek

SpaceLinQ is gespecialiseerd in het vervaardigen van schaalmodellen, prototypen ontwerpen van designs, en juwelen op maat maken. SpaceLinQ garandeerd dat alle producten die het bedrijf verlaten, geproduceerd zijn met absolute zorgvuldigheid.

“De aanschafprijs van SpaceClaim was gelijk heel aantrekkelijk, maar nog belangrijker was voor ons de service die we krijgen. Er staat altijd iemand voor ons klaar om ons te helpen! Daarnaast werkt KeyShot ook geweldig, en heeft het ons meerdere malen goed geholpen met het renderen en presenteren van onze producten.”

Bekijk hier de website van SpaceLinq

Albert Harrisson

CEO, SpaceLinQ

Etteplan is specialist in industriële apparatuur engineering, embedded systemen en IoT en technische documentatie oplossingen en diensten. De technische expertise en serviceproducten van Etteplan behandelen de gehele levenscyclus van de producten van de klant. Onze klanten zijn wereldwijd leiders in hun vakgebieden en opereren op gebieden zoals de auto-, ruimtevaart- en defensieindustrie, de elektriciteitsopwekking en transmissiesectoren, en materiaalstroombeheer.

 

“We maken al zo’n 7 jaar lang gebruik van SpaceClaim, en we zijn er altijd zeer tevreden mee. Tijdens ons proces om een tekenpakket te kiezen, werd al snel duidelijk dat dit de juiste tool was voor onze werkzaamheden. Als constructiebedrijf moeten we vaak ontbrekende delen van aangeleverde ontwerpen van onze klanten aanvullen. SpaceClaim is hier perfect voor. Waarschijnlijk zullen we in de toekomst ook nog naar KeyShot gaan kijken.”

Bekijk hier de website van Etteplan

Michael Vermeulen

3D Specialist, Systeemarchitect, Etteplan

Fiction Factory maakt wat je maar kunt bedenken: theaterdecors en tentoonstellingen, winkelinterieurs en restaurants, maar ook ingewikkelde one off-producties en stands. Onze vakmensen kunnen alles maken, van vrijwel ieder materiaal, met praktisch alle technieken. Fiction Factory heeft een hout-, metaal- en textielwerkplaats. Bij specifieke opdrachten kunnen we terugvallen op ons brede netwerk van specialisten.

“SpaceClaim gebruiken we eigenlijk voor al het tekenwerk dat we hier doen. Het is hele fijne software waarmee we heel snel ontwerpen kunnen maken. Als we ooit hulp nodig hebben is support altijd snel met het helpen. Daarnaast kunnen we ook altijd de online tutorials gebruiken.”

Bekijk hier de website van Fiction Factory

Robert Blankwater

Engineer, Fiction Factory

Euroturbine is een onafhankelijke onderneming die wereldwijd engineering producties levert, en advies levert aan de gas- en stoomturbine industrie.

“We gebruiken SpaceClaim momenteel voor het modelleren van onze gasturbineonderdelen. Na een periode vergelijken van softwarepakketten, was SpaceClaim duidelijk de juiste keuze voor onze werkprocessen. We zijn zeer tevreden met SpaceClaim door al het gebruiksgemak. Het is een heel intuïtief programma, en de support die we van AESC krijgen is prima.”

Bekijk hier de website van Euroturbine

Jan Hermans

Managing Director, Euroturbine BV

AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw. Het assortiment is zeer divers; door jarenlange praktijkervaring en intensief contact met dealers en gebruikers wordt continue getracht de machines te verbeteren en op de wensen van de klant in te spelen.

 “Bij het ontwerpen van onze machines is SpaceClaim absoluut het beste voor ons om mee te werken. Het proces van het ontwerpen is heel snel. Zo kunnen we machines binnen enkele weken al ontworpen en geproduceerd hebben. Daarnaast zou ik ook niet meer durven te werken zonder de combinatie met YaPDM. Heel het proces is zo volledig geautomatiseerd, het is echt een aanrader.”

Bekijk hier de website van AP Machinebouw

Theo van Maanen

Hoofd Engineering, AP Machinebouw

KeyShot referenties

Klik de afbeeldingen om te vergroten!

3DAssist is dagelijks bezig met ontwikkelingstrajecten in de werktuigbouwkundige sector. Binnen de apparatenbouw, machinebouw, landbouw etc. biedt 3DAssist ondersteuning met haar uiteenlopende CAD diensten. Technische kennis en praktische ervaring is hierbij in onze ogen een primaire eis.

“We hebben in het verleden de Render feature van SolidWorks gebruikt, maar de resultaten vielen erg tegen. Zo zijn we online gaan zoeken naar een andere oplossing. Een voormalige stagair had ons een tip gegeven over KeyShot, en zo zijn we bij AESC uit gekomen.

KeyShot draagt enorm veel bij aan beeldvorming. De software werkt uitstekend met het verwerken van logo’s, verlichtingen en schaduwen. We kunnen simpelweg veel mooiere plaatjes maken dan voorheen. Vooral om in de loop van een project de meningen en smaken van de klant te toetsen.

Verder is KeyShot interessant om in vroege stadiums marketing beelden te kunnen maken. We zijn er erg enthousiast over. Het werkt zeer inituitief, en er is veel materiaal te vinden op het internet als je ergens vast loopt. De training die AESC verzorgd had, heeft ons ook veel geholpen.”

Bekijk hier de website van 3DAssist

Luc Spruyt

Directeur, 3DAssist

Neem contact met ons op

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

4 + 7 =