Referenties AESC

Bekijk hier de referenties van onze klanten die dagelijks gebruik maken van onze producten.

Klantenervaring: Guido Wensink, Ter Horst Metaaltechniek

Maximale productie met een minimale bezetting: Het succes van Ter Horst Metaaltechniek. Toen Guido Wensink drie jaar geleden de kans kreeg om de metaalbewerking binnen de Ter Horst Groep opnieuw te definiëren, wist hij dat automatisering en software cruciaal zouden zijn om zijn plannen te realiseren.

Het verhaal van Ter Horst Metaaltechniek illustreert de kracht van geavanceerde software en automatisering in de moderne productie-industrie. Met de hulp van AESC’s software-oplossingen en de ondersteuning van Tuwi, heeft Ter Horst Metaaltechniek bewezen dat zelfs in een tijd van arbeidsschaarste, productie-efficiëntie en groei niet alleen mogelijk zijn, maar ook kunnen worden versneld.

Ontdek het volledige verhaal van Ter Horst Metaaltechniek! Klik hier

Ter Horst Metaaltechniek

Guido Wensink

Eindverantwoordelijke

Adres

Breukelaarweg 19, 7051 DW Varsseveld

Klantenervaring: Andor klomp, AK Innovations

Software: KeyShot

INDRUKWEKKENDE VISUALISATIES DIE HET PRODUCT VERKOPEN VOORDAT HET ONTWIKKELD IS. Ongeveer een decennium geleden, terwijl Andor nog werkzaam was bij Eskens Process Solutions, ontdekte hij het potentieel van KeyShot. Zijn doel was om productvisualisaties te gebruiken om klanten al vroeg in het verkoopproces een realistisch beeld te geven van het eindproduct. Hij startte met een proefversie van KeyShot en raakte direct enthousiast over de mogelijkheden die KeyShot te bieden heeft. Met zijn onderneming, AK Innovations, heeft Andor Klomp KeyShot ingezet voor een breed scala aan projecten, van muurverf kleurtesters voor Gamma tot cosmetica visuals en automotive projecten. Met KeyShot weet Andor zijn eigen stijl te creëren met onder andere belichting en achtergronden.

Wilt u het volledige verhaal van AK Innovations lezen? Klik dan hier

Logo Spaan

Andor Klomp

Eigenaar

Adres

Amethistweg 3, 2665NT Bleiswijk

Klantenervaring: Ruben Spansier, ALES Metaaltechniek

EFFICIËNT CALCULEREN: Hoe ALES Metaaltechniek kostenberekeningen optimaliseert met calculatiesoftware Calculate. ALES Metaaltechniek, producent in metaalbewerking en machinebouw in Rhenen, heeft een aanzienlijke verbetering in hun productieproces bereikt met de implementatie van AESC’s calculatiesoftware Calculate. Als specialist in het creëren van oplossingen voor machine- en constructiebouwers in sectoren zoals de food-, verpakkings- en agrarische industrie, specialiseert ALES zich in het produceren en assembleren van halffabricaten en eindproducten in RVS, staal en aluminium. Calculate heeft ALES in staat gesteld efficiënter te werken en consistente kwaliteit te kunnen leveren aan haar klanten.

Wilt u het volledige verhaal van ALES Metaaltechniek lezen? Klik dan hier

Logo Spaan

Ruben Spansier

Senior Werkvoorbereider

Adres

Remmerden 34, 3911 TZ Rhenen

Klantenervaring: Nick Spaan, Spaan B.V.

SLIM ORDERMANAGEMENT EN SNELLE CALCULATIES: Het succesverhaal van Spaan B.V. in de maakindustrie. Spaan B.V. heeft onlangs de beslissing genomen om hun operationele processen te transformeren met behulp van procesautomatisering.  Hierbij heeft Spaan B.V. de nadruk gelegd op het gebruik van toonaangevende softwaretools, waaronder CAD/CAM software Libellula, ANSYS SpaceClaim, én de ordermanagement module van Libellula.CUT. Dit heeft voor onze klant talloze voordelen opgeleverd waaronder een aanzienlijke verhoging van het productieproces van het nesten en snijden van plaatwerk.

Wilt u het volledige verhaal van Spaan lezen? Klik dan hier

Logo Spaan

Nick Spaan

CEO

Adres

2e Energieweg 2-G, 9301 LL Roden

Klantenervaring: Hoe TP Vision en A.D.O. hun ontwerpworkflow hebben getransformeerd met KeyShot

Software: KeyShot

DE KRACHT VAN KEYSHOT ONTKETENEN MET FLORENT JARRY VAN TP VISION EN AMSTERDAM DESIGN OFFICE (A.D.O.)

Florent, een ervaren ontwerpprofessional oorspronkelijk uit het noorden van Frankrijk, heeft een rijke geschiedenis van werken met 3D render software. Van zijn vroege ervaringen met 3DS Max in de jaren ’90 tot het beheersen van Alias op de ontwerpschool, Florent’s reis met 3D is gedefinieerd door continu leren en aanpassen. In 2003 trad hij in dienst bij Philips en bleef hij Alias gebruiken, maar hij ontdekte al snel dat de software tekortschoot in rendermogelijkheden.

Wilt u het volledige verhaal van Florent lezen? Klik dan hier

Florent Jarry

Design Professional

Adres

Prins Bernhardplein 200 8, 1097 JB Amsterdam

Klantenervaring: Freddy Holwerda, Almetaal

Je bedrijf naar een hoger niveau brengen door middel van software automatisering. Zonder de kernwaarden en identiteit van je bedrijf te verliezen. Dat is de visie van Freddy Holwerda. Hij is sinds mei 2022 de eigenaar van Almetaal. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in geperforeerd metaal, strekmetaal en metaalgaas. Almetaal zit midden in een transformatietraject. Freddy heeft grootse plannen.

De samenwerking tussen Almetaal en AESC begon tijdens een fabrieksbezoek aan Durma, Hier gaf Devy van Dinteren, mede-eigenaar van AESC, een overtuigende presentatie over software automatisering. Freddy investeerde daarna in drie kernsoftwareprogramma’s: Libellula voor het nesten en aansturen van zijn Durma-laser, Calculate voor het calculeren van projecten en SpaceClaim voor het 3D tekenen.

Wilt u het volledige verhaal van Freddy Holwerda lezen? Klik dan hier

Freddy Holwerda

Eigenaar 

Adres

Westeinde 11, 1511 MA Oostzaan

Klantenervaring: Maarten Olden, Ontwerper

Software: Keyshot

Wie product ontwerp zegt, zegt Maarten Olden. Maarten Olden, ontwerper, houdt zich bezig met het ontwerpen van technische en esthetische producten. Door de touwtjes in eigen handen te nemen laat Maarten bij ieder product zijn persoonlijke handtekening achter. Zij filosofie hierbij is: “dat kan toch mooier?!”

Met KeyShot 11 brengt hij zijn eigen ontwerpen en designs tot leven en deelt hij deze met de wereld. Zijn ontwerpen zijn daarom niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook nog een gepresenteerd op een schitterende manier waarvan klanten zeggen: “Heh, hoe heb je dat gedaan?”

Wilt u het volledige verhaal van Maarten Olden lezen? Klik dan hier

Maarten Olden

Eigenaar en lead-designer

Adres

Dijkmanshuizenstraat 78, 1024 XR Amsterdam

Klantenervaring: Plymovent

Software: Keyshot

Bij de introductie van een nieuw product hebben we vaak niet het uiteindelijke product tot onze beschikking voor fotografie, laat staan de mogelijkheid om op een locatie een mooie toepassingsfoto te maken. Om toch beeldmateriaal in brochures, flyers en website te hebben geeft KeyShot ons de mogelijkheid realistische renders te maken van onze producten.

KeyShot is een heel geavanceerd programma waar je van alles mee kunt. Materialen, lichtinval, perspectief en zelfs animatie. Neem even de tijd om het programma te leren kennen en om het onder de knie te krijgen. Met geduld en aandacht win je er uiteindelijk een hele hoop tijd mee!

Wilt u het volledige verhaal van Plymovent lezen? Klik dan hier

Harni Madiredjo

Sales en marketing coördinator

Adres

Koraalstraat 9, 1812 RK Alkmaar

Klantenervaring: VDL Agrotech

Software: Keyshot

“Door KeyShot zien onze klanten geen onderscheid meer tussen wat een echte foto is en wat een render is. Het werkt een stuk gemakkelijker en vlotter. Het is heel simpel: oppakken, slepen en je hebt het precies zoals je het zou willen.”

VDL Agrotech is gespecialiseerd in het leveren van compleet ingerichte varkens- en pluimvee installaties. Helaas biedt AutoCAD – de software die VDL Agrotech momenteel gebruikt – niet de mogelijkheid om fotorealistische renders te maken.

Door KeyShot kan VDL Agrotech haar klanten precies de producten van A tot Z laten zien. Op deze manier kan VDL Agrotech haar klanten omverblazen met fotorealistische renders. “probeer het gewoon. Je hebt het snel onder de knie, je wint er alleen maar tijd mee en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.” Aldus Erik Sanders.

Wilt u het volledige verhaal van VDL Agrotech lezen? Klik dan hier

Erik Sanders

Werkzaam in de Marketing en communicatie

Adres

Hoevenweg 1, 5652 AW Eindhoven

Klantenervaring: Pan Osten

Software: Keyshot

“KeyShot heeft zeker geholpen in het verbeteren van kwaliteit in de communicatie uitingen. Door de realistische vorm van rendering kunnen we de klant laten zien hoe een product echt wordt”.

De softwarepakketten die Pan Oston eerst gebruikte konden dit een stuk minder goed. Hierdoor werden wel eens verkeerde verwachtingen geschept bij klanten.

De klant wil het liefste een zo realstisch mogelijke render en daar draagt KeyShot zeker aan bij. Daarnaast werkt Pan Oston uniform met pre-set materialen en scenes, waardoor ze sneller kunnen schakelen

Wilt u het volledige verhaal van Pan Osten lezen? Klik dan hier

Corné van Braak

Pan Osten B.V.

Adres

Hertzstraat 1, 8102 PK Raalte

Klantenervaring: Graphic Packaging

Software: Keyshot

“Keyshot blijft zich ontwikkelen waardoor de visualisaties steeds realistischer worden. Ook wordt bij elke update veel aandacht besteed aan het inkorten en vereenvoudigen van de workflow. De software is relatief makkelijk in gebruik en het resultaat is een zeer professionele render. Dat Keyshot los staat van de door ons gebruikte CAD-software is een voordeel. Het is een uitbreiding op de bestaande workflow i.p.v. een geheel nieuwe werkwijze.“

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Harmen Boersma

Structural Designer, Graphic Packaging International

Adres

Steenhouwersstraat 4, 8601 WD Sneek

Klantenervaring: INNAS

Software: Keyshot

“We zijn een poos geleden gaan kijken naar andere oplossingen voor het renderen van modellen. De resultaten van renders die we in Creo kregen waren op een gegeven moment niet meer genoeg. Zo zijn we tijdens het zoeken naar alternatieven al snel op KeyShot uit. We zijn behoorlijk bedreven in het gebruik van pakketten zoals KeyShot, en benutten vrijwel meteen alle mogelijkheden, zoals animaties, HDRI-rendering, en het maken van Material- en Environment templates.“

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Peter Achten

Directeur/Eigenaar, INNAS

Adres

Nikkelstraat 15, 4823 AE, Breda

Klantenervaring: Zuidberg Frontline Systems

Software: Spaceclaim

“De tijdwinst is enorm en het afkeurpercentage fors verlaagd. We gebruiken SpaceClaim nu een paar jaar en ondanks dat ons bedrijf flink gegroeid is de laatste jaren, werken we nog steeds met drie werkvoorbereiders. Omdat we sneller werken en fouten eerder opsporen en herstellen, kunnen we meer werk aan met hetzelfde aantal medewerkers.”

“Met hetzelfde aantal mensen kunnen we nu stukken meer werk aan.”

Wilt u meer informatie over Spaceclaim? Klik dan hier

Damien Westerveld

Werkvoorbereider, Zuidberg Frontline Systems B.V.

Adres

Buitenveld 5 8307 DE, Ens

Klantenervaring: Ministerie van Defensie – Koninklijke Marine

Software: Spaceclaim

Sinds een aantal jaar is AESC officieel vertegenwoordiger van het 3D tekenpakket SpaceClaim dat wordt ontwikkeld door Ansys. Met recht een ‘totaalpakket’ dat vooral laagdrempelig is en de gebruiker praktisch alle mogelijkheden biedt op het vlak van 2D en 3D ontwerpen, reverse engineering, plaatwerk, constructie en het voorbereiden van files voor bijvoorbeeld 3D printers en CNC machines. Ben Jansen, CNC coördinator van de instandhoudingsgroep ‘klein boven water’ van de Koninklijke Marine, maakt gebruik van ongeveer alle mogelijkheden die het programma biedt en heeft daarmee al enkele fraaie staaltjes van hun ‘can do’ mentaliteit tentoon gespreid.

“Het is enorm laagdrempelig in het gebruik.”

Wilt u meer informatie over Spaceclaim? Klik dan hier

Ben Jansen

CNC Coördinator, Koninklijke Marine – DMI

Adres

Koninklijke Marine – Directie Materiële Instandhouding

Klantenervaring: SNL Metaal

“SpaceClaim zorgt ervoor dat ons productieproces makkelijker en sneller verloopt. Van onze klanten krijgen wij files binnen, die wij aanpassen waar nodig. Vervolgens maken we er uitslagen en 2D-tekeningen van. Als we veel files moeten uitslaan voor onze lasersnijder of veel losse nodig hebben voor onze buislaser, gebruiken we Accelerate. Dan hebben we in drie klikken alles wat we nodig hebben. En kunnen onze lasers aan de slag met het snijden van het gewenste product, of het nu een eenvoudige plaat is of een complex buisprofiel.”

“Dankzij gebruik van slimme oplossingen, hebben onze lassers er minder werk aan en gaat samenstellen en aflassen stukken sneller.”

Meer informatie over SpaceClaimAccelerate en Construct

Nenad Raskovic

Werkvoorbereider, Calculator, SNL Metaal B.V.

Adres

Bijsterhuizen 2109 6604 LE, Wijchen

Klantenervaring: Dumaco ‘s-Gravenpolder

Software: Libellula

“Eén universeel type software voor meerdere typen snijmachines. Dat werkt wel zo fijn en efficiënt. Naast het feit dat Libellula communiceert met alle merken en makkelijk in gebruik is, zorgt het programma er ook voor dat we de productie goed kunnen plannen en optimaal rendement uit een staalplaat halen. Daarnaast vergroot het hebben van merkonafhankelijke software onze keuzevrijheid bij het investeren in nieuwe machines.”

“Door het combineren van verschillende klantorders gebruiken we het plaatmateriaal optimaal en reduceren we de hoeveelheid afval per plaat.”

Wilt u meer informatie over Libellula? Klik dan hier

Armando Langebeke

Bedrijfsleider, Dumaco ‘s-Gravenpolder

Adres

Rangeerstraat 4 4431 NL, ‘s-Gravenpolder

Klantenervaring: Elsto Drives & Controls

Software: SpaceClaim, Keyshot, YaPDM

“We gebruiken YaPDM voor ons complete tekeningen- en afbeeldingenbeheer. Er staan niet alleen werktuigbouwkundige modellen in, we beheren er ook applicaties als Photoshop en Indesign mee. Onze website wordt er zelfs mee gevoed. We gebruiken dus niet alleen de standaard softwarefuncties, er zijn veel maatwerk koppelingen gerealiseerd, bijvoorbeeld met ons CMS- en ERP-systeem. Logo’s, plaatjes, tekeningen; alles komt uit YaPDM. Ja, we zetten het breed in.”

“Of je nu op klantnaam, toepassing of wat dan ook zoekt, je vindt tekeningen snel.”

Wilt u meer informatie over YaPdm? Klik dan hier

Marcel Hogervorst

ICT-Manager, Elsto Drives & Controls

Adres

Loosterweg 9 2215 TL, Voorhout

Klantenervaring: Sea Level B.V.

Software: Keyshot

“Wil een jachtbouwer zien hoe de bedachte bankpartij achter op het dek staat? Wil de politie of overheid weten hoe ons ontwerp voor hun dienstboot er straks in ’t echt uitziet? Dan zorgen we voor realistische beelden. Met KeyShot hebben we snel een fijn, bijna fotorealistisch, plaatje. Of plaatjes, zodat er voor de klant wat te kiezen valt. Meerdere opties naast elkaar leggen is dankzij de snelheid en mogelijkheden van het programma stukken beter te doen dan vroeger. KeyShot verbetert én versnelt ons werkproces, van ontwerp tot verkoop.”

“Sinds we KeyShot gebruiken, merken we dat de vraag naar mooie beelden enorm toegenomen is.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Jeroen van der Knaap

Managing Director, Sea Level B.V.

Adres

Vasumweg 140 1033 SH, Amsterdam

Klantenervaring: Brabantia

Software: Keyshot

“In plaats van een technisch plaatje, maken we er met KeyShot een belevingsplaatje van. Zodat we er meteen gevoel bij krijgen en een product er als het ware uitziet of het al echt geproduceerd is. In het systeem kennen we textuur en materialen toe aan onze 3D-tekeningen en zetten we de producten of de verpakking in hun toekomstige omgeving. Kortom: we zetten een realistisch, zowat fotografisch, beeld neer. Deze visualisaties gebruiken we vooral intern in het ontwerp- en besluitvormingsproces. Ook dienen ze om onze salesmensen te laten zien hoe het winkelschap van onze klanten er straks kan uitzien.”

“We zetten nu met weinig moeite een goede basis neer.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Joris Smeets

Product Designer, Brabantia Branding Nederland B.V.

Adres

De Haak 14, 5555 XK Valkenswaard

Klantenervaring: VDL Industrial Modules

Software: Spaceclaim
“In de meeste modellen die binnenkomen, zitten nog manco’s. Om deze te corrigeren, gebruiken we SpaceClaim. Aan de hand van de nieuwe SpaceClaim tekening programmeren we onze frees- en draaimachines en maken we het product. We werken met een man of zeven in het programma, zie het als een soort werkvoorbereiding aan de bank. Daar waar de CAD-tekening te veel vorm- en plaatstoleranties vertoont, werken we deze nu snel en makkelijk weg. En nauwkeurigere tekeningen betekenen betere producten!”

““Het werkt makkelijk, nieuwe collega’s leren het zichzelf zonder moeite aan.”

Wilt u meer informatie over Spaceclaim? Klik dan hier

Frits Koopmans

Bedrijfsleider Verspaning, VDL Industrial Modules B.V.

Adres

Brandevoortse Dreef 4 5707 DG, Helmond

Klantenervaring: Lurvink Staalbouw B.V.

“Een handeling die vroeger acht uur tijd kostte, is nu in een kwartier afgerond. Je kunt wel nagaan wat deze tijdwinst betekent voor onze productiviteit en efficiency. De juiste moderne software, zoals deze van AESC, is in mijn ogen simpelweg nodig om mee te kunnen blijven doen in een tijd waarin de concurrentie hoog is. Je kunt wel op de oude manier willen blijven werken, maar dan moet je accepteren dat je er minder op verdient!”

“Met iedere nieuwe module besparen we en het is het totaalplaatje dat het zo sterk maakt.”

Meer informatie over LibellulaSpaceClaimAutoPOL

Onno Heezen

Bedrijfsleider, Lurvink RVS B.V.

Adres

Galileïstraat 31 7131 PE, Lichtenvoorde

Klantenervaring: Apollo Tyres Global R&D

Software: Keyshot

“Om onze design voorstellen realistischer te maken, zochten we een rendertool. Een programma waarmee we onze producten meer en beter konden laten zien dan we met onze 3D CAD software konden. De leverancier van ons tekenpakket adviseerde ons met de render software KeyShot te gaan werken. En inderdaad, het programma blijkt gebruiksvriendelijk en communiceert goed met onze tekentool. Het was niet te duur in aanschaf en het allerbelangrijkst: het geeft een realistisch eindresultaat.”

“Het programma werkt logisch en doet simpelweg wat wij willen dat het doet.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Chris Brouwers

Design Engineer, Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

Adres

Colosseum 2 7521 PT, Enschede

Klantenervaring: Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

Software: Keyshot
“Voor ons is renderen nog vrij nieuw. Voorheen besteedden we het maken van beelden en animaties wel eens uit, wat een duur grapje was. Sinds een paar jaar doe ik het zelf. Naast het technisch ontwerpen van turbochargers voor personenauto’s, maak ik er visualisaties van voor verkooppresentaties en andere marketingdoeleinden. Zo maak ik ons mechanische motoronderdeel op een mooie en begrijpelijke manier visueel voor onze doelgroep.”

“Zo’n realistische weergave is veel beter dan een screenshot van het model.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Chris Brouwers

Design Engineer, Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

Adres

Damsluisweg 2 1332 EC, Almere

Klantenervaring: Sanders Machinefabriek

Software: SpaceClaim

“Voor ons kent de standaard versie van SpaceClaim al voldoende opties. We hebben dus niet steeds updates of nieuwe modules nodig. Dankzij het programma doen we ons werk op een snellere en betere manier dan vroeger. Mallen uittekenen in 3D is hartstikke makkelijk, de software doet nu wat we zelf vroeger schetsten. Dus ja, het betekent tijdwinst. Én betere kwaliteit.”

“Er komt minder handwerk aan te pas en we hebben uiteindelijk een beter en netter product.”

Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Jan Huybers

Bedrijfsleider, Sanders Machinefabriek

Adres

Leemskuilen 40 5563 CL, Westerhoven

Klantenervaring: Fockens & van Puijenbroek

Software: SpaceClaim
“Wij gebruiken SpaceClaim regelmatig, voornamelijk voor CNC en het maken van stepfiles. Vooral het maken van zettekeningen en uitvoeren van Vector/CAM-werkzaamheden gaat erg goed met dit programma. Dat komt doordat de software makkelijk in gebruik is. Ja, de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid vind ik misschien wel de grootste voordelen van SpaceClaim.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Henk Fockens

Directeur, Fockens & van Puijenbroek Machinefabriek

Adres

Hambakenwetering 28 5231 DC ‘s-Hertogenbosch

Klantenervaring: Euroturbine

Software: SpaceClaim
“We gebruiken SpaceClaim voor het modelleren van onze gasturbineonderdelen. Na een periode van softwarepakketten vergelijken, kwam SpaceClaim duidelijk als juiste keuze naar voren voor onze werkprocessen. We zijn zeer tevreden over het programma, voornamelijk door al het gebruiksgemak. Het is intuïtieve software, en de support die we van AESC krijgen is prima.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Jan Hermans

Managing Director, Euroturbine BV

Adres

Van Cleefstraat 2 5911 BG Venlo

Klantenervaring: AP Machinebouw

Software: SpaceClaim, YaPDM
“Bij het ontwerpen van onze machines is SpaceClaim absoluut het beste hulpmiddel voor ons. Het programma is makkelijk om mee te werken en het ontwerpproces verloopt lekker snel. Binnen enkele weken hebben we machines ontworpen én geproduceerd. Daarnaast zou ik ook niet meer durven werken zonder de combinatie met YaPDM. Het complete proces is zo volledig geautomatiseerd. Voor ondernemers en bedrijven die continu willen verbeteren en goed op wensen van de klant willen inspelen, is dat echt een aanrader.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Theo van Maanen

Hoofd Engineering, AP Machinebouw BV

Adres

Ambachtstraat 21 8313 AV Rutten

Klantenervaring: SpaceLinQ

Software: SpaceClaim, KeyShot
“Het begon al bij de aanschafprijs van SpaceClaim, die was enorm aantrekkelijk. En nog belangrijker voor ons is de service die we bij het pakket krijgen. Hebben we een vraag of suggestie? Er staat altijd iemand klaar om te helpen. Daarnaast is ook KeyShot een geweldige tool. Het programma helpt ons regelmatig met renderen en zorgt ervoor dat we onze producten goed kunnen presenteren.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Albert Harrisson

CEO, SpaceLinQ

Adres

Hoofdstraat 369b 2171 BJ Sassenheim

Klantenervaring: Fiction Factory

Software: SpaceClaim

“Of het nu gaat om decors, winkelinterieurs of stands, we gebruiken SpaceClaim eigenlijk voor al het tekenwerk dat we hier doen. Het is fijne software waarmee we enorm snel ontwerpen kunnen maken. Is er iets onduidelijk? Willen we weten hoe iets werkt? Dan schakelen we support in en hebben we snel een antwoord. Ook is het fijn dat er veel online tutorials beschikbaar zijn.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Adres

Engineer, Fiction Factory

Klantenervaring: Etteplan

Software: SpaceClaim, KeyShot
“Al jarenlang maken we tevreden gebruik van SpaceClaim. In onze zoektocht naar een geschikt tekenpakket werd al snel duidelijk dat dit de juiste tool was voor onze werkzaamheden. Als constructiebedrijf moeten we vaak ontbrekende delen van aangeleverde ontwerpen van onze klanten aanvullen. SpaceClaim is hier perfect voor. De kans is groot dat we in de toekomst ook nog voor KeyShot als renderprogramma gaan kiezen.”
Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Robert Blankwater

Engineer, Fiction Factory

Adres

Back-Upstraat 1 1033 NX Amsterdam

Klantenervaring: 3DAssist

Software: KeyShot

“In het verleden gebruikten we de renderfeature van ons tekenpakket, maar de resultaten vielen nogal tegen. Een voormalig stagiair tipte ons over KeyShot, en zo zijn we bij AESC uitgekomen. KeyShot draagt enorm veel bij aan beeldvorming. Met logo’s, verlichtingen en schaduwen maken we simpelweg veel mooiere plaatjes dan voorheen. Het is prettig om in een vroeg stadium goede marketingbeelden te hebben, en ook het toetsen van meningen en smaken van de klant in de loop van een project is nu handiger. Dankzij de training van AESC konden we er snel mee van start. KeyShot werkt makkelijk, intuïtief en wat ook fijn is: er is online veel materiaal te vinden als je ergens vastloopt.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Adres

Bankven 63 5052 BB, Goirle

Neem contact met ons op

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

    Mijn vraag heeft betrekking op*