Oroox – OX Quote

Het platform voor ONLINE berekeningen voor de metaalindustrie

Verhoog uw omzet en win nieuwe klanten met OX Quote – het online platform voor het calculeren van plaatwerk, buizen, profielen en draai- en freeswerk. Uw klanten hebben de mogelijkheid om via uw website offertes te maken en online te bestellen in een webportal.

Start een nieuw businessmodel met het online aanbieden van

Plaatwerk

Kokers/Buizen

Draaien/Frezen

Samenstellingen

De online software voor het offreren van metaalproducten voor alle productiestappen

OX Quote is een geïntegreerde software voor online calculatie voor bedrijven met 20 of meer werknemers. Het innovatieve systeem voor de berekening van plaatwerkonderdelen en samenstellingen combineert alle noodzakelijke functies van een offertesysteem in één online platform. Potentiële klanten hebben altijd een overzicht van de actuele productprijzen en profiteren van een snelle offertegeneratie en een digitale bestelmogelijkheid.

De complexiteit op het gebied van calculatie neemt voortdurend toe, de software ondersteunt plaatverwerkers in een snel veranderende markt, online verwerking wordt steeds belangrijker.

Bereken onderdelen online

De OX Quote prijsgeneratie is geïntegreerd in de website van de plaatverwerker. Klanten uploaden hun STEP- of DXF-bestanden in het webportal op uw website. Het offerteproces begint met een driedimensionale preview van de plaatdelen, kokers of draai-freesdelen in de wizard. Op basis van de geometrie identificeert het systeem alle noodzakelijke productiestappen, bewerkingsprocessen, individuele onderdelen, samenstellingen, standaardonderdelen en profielen en leidt het de klant door de prijsberekening.

Configureer de bestelling online

Voor elk onderdeel kan een voorgedefinieerd materiaal worden geselecteerd. De diktes en afmetingen zijn al gedefinieerd. In stap drie heeft de klant de mogelijkheid om extra parameters voor de productie te configureren. gatbewerkingen, lassen en standaardonderdelen worden gespecificeerd. In de volgende stap worden de oppervlaktebehandeling en aanvullende diensten gedefinieerd. Op dit punt berekent de software het plaatwerkdeel in prijsstaffels.

Nieuwe business

Door het gebruik van OX Quote creëert u een nieuw businessmodel voor fabriek. De digitale dienst creëert de toekomst voor uw bedrijf.

Omzet verhogen

Het gebruik van OX Quote verhoogt de omzet van metaalbewerkers aanzienlijk door wereldwijde en onafhankelijke toegang voor klanten 24/7.

Bespaar kosten

OX Quote maakt het mogelijk om processen van de metaalbewerker te automatiseren, inclusief het opstellen van offertes. Dit maakt een enorme kostenbesparing mogelijk door een snellere rekentijd van enkele minuten.

Beveiliging verhogen

OX Quote berekend tot op de millimeter en cent nauwkeurig. De leveringszekerheid wordt duurzaam vergroot en de medewerkers worden ontheven van hun verantwoordelijkheid.

Plan een afspraak of online demonstratie

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!


  Bekijk onze referenties

  Neem contact met ons op

  HelpDesk

  073-6894873

  Mail ons

  support@aesc.nl