code voor het verifieren van de website in google search console

ANSYS Spaceclaim CAD 3D tekenprogramma

ANSYS SpaceClaim Engineer is ’s werelds snelste en meest innovatieve 3D direct modeling systeem. SpaceClaim brengt 3D direct modeling naar de desktop van engineers en zorgt ervoor dat analisten met gebruikersgemak en eenvoud kunnen werken in 3D. SpaceClaim heeft een lage prijsstelling en lage total cost-of-ownership. Met importmogelijkheden van bijna ieder CAD-bestand en het direct kunnen wijzigen.

 

ANSYS Spaceclaim CAD 3D tekenprogramma

ANSYS SpaceClaim Engineer is ’s werelds snelste en meest innovatieve 3D direct modeling systeem. SpaceClaim brengt 3D direct modeling naar de desktop van engineers en zorgt ervoor dat analisten met gebruikersgemak en eenvoud kunnen werken in 3D. SpaceClaim heeft een lage prijsstelling en lage total cost-of-ownership. Met importmogelijkheden van bijna ieder CAD-bestand en het direct kunnen wijzigen.

INDUSTRIEËN

Design en Engineering

Hèt CAD-pakket voor uw design en engineeringstoepassingen in de werktuig- en machinebouw.

Plaatwerk

ANSYS SpaceClaim zorgt ervoor dat iedere engineer/werkvoorbereider snel ieder CAD-bestand kan creëren, bewerken en voorbereiden voor plaatwerkproductie.

Analyse

Doordat SpaceClaim onderdeel is van ANSYS (marktleider simulatiesoftware), heeft het uitstekende tools om geometrie op te schonen.

3D Printen (STL/mesh)

De STL-module voor 3D printen prepareert modellen voor 3D printen efficiënt en eenvoudig met één oplossing die niet alleen geometrie repareert, maar ook direct STL en CAD files aanpast.

3D Scannen
(Reverse Engineering)

De tools van ANSYS SpaceClaim lossen uw reverse engineering uitdagingen op. Gescande files zoals STL’s worden geconverteerd naar een solid model.

CNC Voorbereiding

Importeer vrijwel ieder CAD-bestand en pas het direct aan voordat u het productieproces in gaat. STEP, IGES, DXF etc. zijn direct te importeren en te wijzigen.

ANSYS DISCOVERY SPACECLAIM

Geef ideeën vorm zonder nog langer tijd te verspillen aan de opbouw van ingewikkelde historie en conflicten.

Maak nieuwe concepten vóór de gedetailleerde ontwerpfase en voorkom kostbare wijzigingen in een latere fase van het proces. Met een bestaand model aan de slag?

3D ontwerpen uit andere CAD-systemen voorbereiden voor digital prototyping, analyse en productie was nog nooit zo gemakkelijk.

Ansys SpaceClaim Engineer is een dynamisch CAD-systeem dat werkt zonder historie. Wijzingen aan eigen modellen of modellen van derden kunnen direct worden gemaakt zonder rekening te houden met de wijze hoe een model is opgebouwd. In Ansys SpaceClaim Engineer is er niet één juiste methode om een model op te zetten. Alleen het eindresultaat telt.

Met Ansys SpaceClaim Engineer is het mogelijk om bijna alle native of neutrale CAD-bestanden te importeren en te exporteren, waarbij het model te bewerken is alsof het een model uit Ansys SpaceClaim Engineer zelf is.

ANSYS SPACECLAIM ENGINEER

ANSYS SPACECLAIM ENGINEER

WAT IS SPACECLAIM?

Sinds 2008 is SpaceClaim in de Benelux verkrijgbaar. SpaceClaim is in 2004 gestart door een groep investeerders onder leiding van Mike Payne, tevens de geestelijke vader achter SolidWorks en Pro

WAAROM SPACECLAIM?

De visie achter de start van SpaceClaim was om een CAD-applicatie te ontwikkelen voor de zogenoemde onbediende CAD-markt. Hierbij kan men denken aan bedrijven waarvoor de traditionele CAD-systemen te duur zijn geworden, maar ook aan het ondersteunen van processen welke in deze traditionele systemen lastig uitvoerbaar zijn.

WAARVOOR IS SPACECLAIM?

SpaceClaim is een dynamisch CAD-systeem dat werkt zonder historie. Wijzingen aan eigen modellen of modellen van derden kunnen direct worden gemaakt, zonder ermee rekening te houden hoe een model is opgebouwd. In SpaceClaim is er niet één juiste methode om een model op te zetten. Alleen het eindresultaat telt. Met SpaceClaim is het mogelijkheid om bijna alle native of neutrale CAD-bestanden te importeren en te exporteren, waarbij het model te bewerken is alsof het een model uit SpaceClaim zelf is. In haar kern is SpaceClaim enorm krachtig. De prijsstelling is hier echter niet naar, deze is niet te vergelijken met pakketten als SolidWorks, Inventor, Solidedge etc. 

Klik hier om uw vrijblijvende SpaceClaim proefversie te proberen!

9

Snel ontwerpen

SpaceClaim excels at the rapid creation of any 3-D geometry. Streamlined tools and workflows mean in seconds you can create rough concepts, detailed designs, tooling/fixtures,

Makkelijk

With SpaceClaim’s faceted data editing tools you can inquire, repair, and optimize STL files for downstream use such as 3-D printing and reverse engineering.

Voordelig

With only 4 tools that perform 80% of the common modeling tasks, you’ll find SpaceClaim the easiest CAD tool you’ll ever learn.

Vragen over SpaceClaim?

Devy helpt je graag verder.

Bekijk onze referenties: