Libellula.CUT nesting software

De standaard snij en nestsoftware van Libellula. Libellula.CUT is de ”Cutting Edge” van Libellula Universe en vertegenwoordigt de hoogste uitdrukking van de technologische knowhow van Libellula. Resultaat van een technisch onderzoek dat jaren geduurd heeft, heeft de normen van de gehele snijsoftware markt herzien en combineert veelzijdigheid en effectiviteit met een ongekend gebruiksgemak.

Geschikt voor ieder type snijmachine

Lasersnijden

Alle algoritmes werken met bemande of onbemande machines, uitgerust met laad-/lossytemen automatische palletwisselaar, cellen en machines geplaatst in FMS-lijnen: voor iedere situatie biedt Libellula.CUT de beste programmering.

Plasma/Autogeen snijden

Er zijn alle algoritmen voor multi-torches machines, zowel handmatig als automatisch. Libellula.CUT beheert ook alle soorten afschuining (single, double en triple) met volledige automatisering.

Watersnijden

Libellula.CUT biedt alle benodigde algoritmes voor snijden met waterjets met betrekking tot de gereedschapstrajecten, de snijsnelheid en de doorbraakmodus. Het beheren van parameters voor pompbeheer is volledig geautomatiseerd door middel van ervaringstabellen.

Ponsen

Libellula.CUT biedt alle benodigde algoritmes voor snijden met waterjets met betrekking tot de gereedschapstrajecten, de snijsnelheid en de doorbraakmodus. Het beheren van parameters voor pompbeheer is volledig geautomatiseerd door middel van ervaringstabellen.

Productiemanagement

Libellula.CUT is uit te breiden met verschillende modules om het gehele productieproces in 1 systeem te beheren
Het gehele productieproces in 1 systeem

Ordermanagement

Het monitoren van het productiebeheer is essentieel om de planning van de processen te optimaliseren voor de lasersnijsoftware. Mod.ORDER is volledig geïntegreerd met Libellula.CUT. De snijsoftware biedt een belangrijke basis ondersteuning voor de programmering en management van het nesten. Hierdoor heeft de operator altijd real-time overzicht van geproduceerde of niet-geproduceerde onderdelen.

Voorraadbeheer

Mod.STORAGE biedt in een oogopslag de voorraad situatie: verbeterde beschikbaarheid van bedrijfsvoorraden, het aantal gebruikte materialen op de machines, het beschikbare percentage schroot en zelfs een lijst van de in de magazijn aanwezige grondstoffen en die klaar zijn om te worden verpakt.

Automatisch magazijn

Libellula.STOCKER heeft een directe verbinding tussen de order wachtrij en het materiaal wat al in behandeling is door geautomatiseerd de platen te laden en ontladen.

20%

Betere resultaten en minder afval

NeXting is het nieuwe, buitengewone nesting systeem van Libellula ontworpen om tot 20% betere en efficiëntere resultaten te krijgen in vergelijken met traditionele software.

Dankzij het voortdurende technologische onderzoek van Libellula is NEXTING het innovatieve nesting systeem dat nieuwe scenario’s op het gebied van efficiëntie en besparingen opent wanneer het over nesting gaat. Dankzij geavanceerde algoritmen optimaliseert NeXting de positionering van onderdelen die worden geproduceerd op elke vorm van geometrieformaten, waardoor onmiddellijk meetbare verbeteringen tot 20% kunnen worden in vergelijking met traditionele nestingen!

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!


  Bekijk onze referenties

  Neem contact met ons op

  HelpDesk

  073-6894873

  Mail ons

  support@aesc.nl