code voor het verifieren van de website in google search console
+31 (0)73 689 4873 info@aesc.nl

Libellula

Libellula is software voor de plaatwerkindustrie met meer dan 25 jaar ervaring. Door deze ruime ervaring is het inmiddels de beste software voor de gehele plaatverwerkingscyclus. Denk hierbij aan cnc snijsoftware, machinetechnologie, buislaseren, projectmanagement, 3D CAD naar uitslag, etc. Dit alles op het hoogste niveau in de markt met de hoogste gebruiksvriendelijkheid.

Libellula

Libellula is software voor de plaatwerkindustrie met meer dan 25 jaar ervaring. Door deze ruime ervaring is het inmiddels de beste software voor de gehele plaatverwerkingscyclus. Denk hierbij cnc snijsoftware, machinetechnologie, buislaseren, projectmanagement, 3D CAD naar uitslag, etc. Dit alles op het hoogste niveau in de markt met de hoogste gebruiksvriendelijkheid.

CAD/CAM SOFTWARE VOOR PLAATBEWERKING

Snijden/nesten

Productiemanagement

Calculatie

Buislaseren

Libellula software

Al meer dan 20 jaar hebben we één doel en dat is het ontwikkelen van de beste software voor het volledige beheer van de metaalbewerking

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

2 + 4 =