ADD-ONS
ANSYS SpaceClaim

ANSYS SpaceClaim Engineer is ’s werelds snelste en meest innovatieve 3D direct modeling systeem. SpaceClaim brengt 3D direct modeling naar de desktop van engineers en zorgt ervoor dat analisten met gebruikersgemak en eenvoud kunnen werken in 3D. Haal het maximale uit SpaceClaim met onze add-ons.

SPACECLAIM ADD-ONS

ACCELERATE

SpaceClaim Add-on

Deze add-on versnelt uw engineeringsproces drastisch. Alle taken die zonder deze module tijdrovend en foutgevoelig zijn hebben we geautomatiseerd. U kunt zich volledig focussen op het ontwerpen, Accelerate vangt de bijzaken op.

LEES MEER →

CONSTRUCT

SpaceClaim Add-on

Deze tool voor SpaceClaim is ontwikkeld met het idee om constructie methodes te versimpelen of te automatiseren. Teken een constructie frame op basis van een aantal lijnen, of voeg met enkele klikken standaard bouten en voetplaten toe.

LEES MEER →

CALCULATE

SpaceClaim Add-on

Met Calculate kun je snel en gemakkelijk noodzakelijke data uit geometrie halen voor prijscalculaties. Maak met een enkele muisklik onderscheid tussen plaatmateriaal, buizen en andere onderdelen. Zo trek je snel data uit 2D en 3D tekeningen.

LEES MEER →

MAATWERK

Heeft u specifieke uitdagingen? Herhaalt u steeds dezelfde actie? Wij maken het mogelijk een specifieke add-on voor SpaceClaim te ontwerpen die aan uw wensen voldoet. Onze consultants denken mee in uw bedrijfsproces en proberen zoveel mogelijk (tijds)winst te behalen.

Neem contact met ons op

HelpDesk

073-6894873

Mail ons

support@aesc.nl