code voor het verifieren van de website in google search console

Add-ons voor SpaceClaim

AESC biedt een aantal Add-ons aan voor SpaceClaim, waaronder onze eigen ontwikkelingen. Lees hier meer over de oplossingen die we ontwikkeld hebben om het repeptitieve werk teminimaliseren, en uw ontwerpproces zo efficiënt mogelijk te maken. Dit zijn bijvoorbeeld modules voor stress- en bewegingssimulatie of de STL prep voor het 3D printen. Staat uw gewenste add-on hier niet tussen, neem even contact met ons op. We denken graag met u mee, en staan graag open voor nieuwe ontwikkelingen.

Momentum (for Ansys SpaceClaim Engineer) is een nieuwe add-on die simulatiedata aan kan leveren voor KeyShot voor de productie van fotorealistische, op analyse gebaseerde afbeeldingen en video’s. Voordelen hiervan zijn dat productiekosten kunnen worden verlaagd, producten sneller op de markt kunnen komen, renders kunnen worden gebruikt als sales materiaal en concepten sneller gesimuleerd kunnen worden.

Algoryx Simulation is marktleider op het gebied van simulatietechnologie. De engine in AgX Dynamics zorgt ervoor dat realtime simulatie van voertuigen, schepen, kranen en vele andere mechanise systemen probleemloos kan worden uitgevoerd. De onderliggende technieken zijn nieuw en onderscheidend, gebaseerd op meer dan 20 wetenschappelijke peer reviewed publicaties. Voor de eerste keer is deze technologie geïntegreerd met een 3D CAD-oplossing, wat ervoor zorgt dat ingenieurs en ontwerpers een tool tot hun beschikking hebben waarmee makkelijk geometrie kan worden aangepast en modellen geëvalueerd kunnen worden op basis van simulaties.

 • Motion dynamiek voor gelede multibody systemen
 • Gewrichten worden automatisch gedetecteerd van CAD-geometrie
 • Dynamische contacten met droge en kleverige wrijving
 • Contacten worden automatisch gedetecteerd in realtime van CAD ​​geometrie
 • Zeer parallelized met de snelste hoge precisie solvers in de markt
 • Eenvoudig te leren en te gebruiken. Aan de slag in 15 minuten!Voor meer informatie, check hier de website van ANSYS.

 

SpaceClaim voor 3D printen: snel en vriendelijk in gebruik!

De STL module van SpaceClaim is gemaakt voor gebruikers van 3d printers. Het kan modellen makkelijk en efficiënt prepareren voor 3d printen door een oplossing te bieden die niet alleen problemen repareert, maar ook STL en CAD bestanden kan aanpassen. De functies die SpaceClaim hiervoor gebruikt zijn onder andere:

 • Analyseren en opschonen van STL bestanden: modellen waterdicht maken, detectie van gaten en co incidentele driehoek reparatie.
 • Slicing en reductie.
 • Snijden en combineren van onderdelen (Boolean operaties)
 • Direct STL bestanden bewerken alsof het een solid bestand is.
 • Uithollen van modellen voor sneller printen, lagere materiaal kosten en lagere verzendkosten.
 • Het opslaan of exporteren van STL bestanden voor 3D printing.
 • Het importeren van andere 3d print modellen als OBJ, CGR of AMF bestanden.

Met de STL add-on elimineert u tijd consumerende stappen volgend uit processen van andere gebruikers van tekensoftware met het grootste gemak.

Hiermee creëer je automatisch bouten en moeren op de geselecteerde gaten. Onmisbaar voor de engineer.

Vragen over onze Add-ons?

Dirk helpt je graag verder.