code voor het verifieren van de website in google search console

AESC B.V.

Europalaan 24G
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: +31 (0)73 689 4873
Mail: info@aesc.nl

K.v.K.: 58631399
BTW nr.: 8517.09.886.B01
IBAN: NL69RABO0140287973

Over ons

AESC is in 2007 opgericht vanuit de overtuiging dat veel software oplossingen binnen de maakindustrie te ingewikkeld, moeilijk en duur zijn voor het doel dat men ermee wilt bereiken. Zowel MKB als multinationals worden geholpen met het verbeteren en aanscherpen van de werkwijze. Dit doen wij aan de hand van passende software oplossingen tegen relatief kleine investeringen.

Als totaalleverancier voor de maakindustrie blijven we onszelf en ons softwarepakket continu door ontwikkelen binnen iedere facet van de maakindustrie. CAD, CAM, ERP, PDM en FEM; niets is ons vreemd.

Wij geven advies, support, trainingen en bieden ook consultancy aan. De trainingen zijn altijd op maat, desgewenst op locatie. Dat is de beste manier om vervolgens doeltreffend met de betreffende software aan de slag te gaan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • De inhoud van de training wordt samen met u bepaald!
  • Uw modellen en casussen dienen als basis voor een training.
  • Trainingen zijn per bedrijf en niet in groepsverband samen met andere bedrijven.

Door middel van makkelijke software en training op maat proberen wij een omslag te maken binnen het aanbod van software voor de maakindustrie. Welcome to our world…

Neem contact met ons op

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

13 + 11 =