ContactEER ONS

We staan iedere maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 voor u klaar.

AESC B.V.

Adres

Europalaan 24G 5232 BC ‘s-Hertogenbosch

CONTACT

r

K.v.K.: 58631399
BTW nr.: NL853118206B01
IBAN: NL69RABO0140287973

Neem contact met ons op

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

  Mijn vraag heeft betrekking op*

  Over ons

  AESC is in 2007 opgericht vanuit de overtuiging dat veel software oplossingen binnen de maakindustrie te ingewikkeld, moeilijk en duur zijn voor het doel dat men ermee wilt bereiken. Zowel MKB als multinationals worden geholpen met het verbeteren en aanscherpen van de werkwijze. Dit doen wij aan de hand van passende software oplossingen tegen relatief kleine investeringen.

  Als totaalleverancier voor de maakindustrie blijven we onszelf en ons softwarepakket continu door ontwikkelen binnen iedere facet van de maakindustrie. CAD, CAM, ERP, PDM en FEM; niets is ons vreemd.

  Wij geven advies, support, trainingen en bieden ook consultancy aan. De trainingen zijn altijd op maat, desgewenst op locatie. Dat is de beste manier om vervolgens doeltreffend met de betreffende software aan de slag te gaan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • NDe inhoud van de training wordt samen met u bepaald!
  • NUw modellen en casussen dienen als basis voor een training.
  • NTrainingen zijn per bedrijf en niet in groepsverband samen met andere bedrijven.
  Door middel van makkelijke software en training op maat proberen wij een omslag te maken binnen het aanbod van software voor de maakindustrie. Welcome to our world…