code voor het verifieren van de website in google search console

AutoPOL

Programmeren en simuleren van kantbanken

AutoPOL plaatwerk software is een intelligent 3D systeem voor het offline programmeren van vrijwel iedere kantbank en het uitslaan van 3D CAD files. Het concept is baseert op twee hoofdpakketten, namelijk buigsimulatie en ontvouwen. Er zijn ook add-ons beschikbaar zoals een remote batch verwerker. AutoPOL kan worden gekoppeld aan Libellula.

Product Overview

Bendsim

Van 3D file tot correcte uitslag gebaseerd op uw tools en het aanmaken van een NC file voor de kantbanken. Bespaar enorm op uw programmeertijd en ontdek eventuele botsingen alvorens te gaan produceren.

Unfold

Met dit systeem maakt u een uitslag van vrijwel ieder 3D model uit welk CAD pakket dan ook. Na het importeren maakt u met 1 commando de uitslag op basis van uw gereedschappen en condities.

Add-ons

Dit zijn extra opties voor batch  uitslaan van 3D files of het aanmaken van NC files. Sleep meerdere files in een lijst en de batchmodule doet de rest. Dit is ook mogelijk in remote.

Technische features AutoPOL

AutoPOL is een moderne 3D oplossing voor het offline programmeren van kantbanken van vrijwel iedere fabrikant.

Het offline programmeren van kantbanken geeft veel voordelen voor de productiviteit en economische aspecten van uw bedrijf. Dit is te wijten aan de volgende features:

 • Drastische reductie van machine down time
  In plaats dat de onderdelen op de machine worden geprogrammeerd wordt dit nu aan de voorkant van het proces gedaan en kan de operator zich focussen op de productie.
 • Verkort programmeertijd
  Offline programmeren zorgt niet alleen voor minder down time, het is ook sneller.
 • Sneller machine set-up
  Door automatisch toolkeuze en duidelijke productierapporten, is de machine voorbereiden veel efficiënter
 • Minder afval
  Door nauwkeurige uitslagen gebaseerd op uw gereedschappen voorkomt u fouten producten en verlies aan materiaal
 • Valideer productie
  Dankzij het offline programmeren ontdekt en voorkomt u fouten in de productie alvorens het onderdeel is gemaakt.

Batch en remote

Middels deze modules is het mogelijk om meerdere files in een queue te zetten en deze automatisch te laten verwerken. AutoPOL slaat iedere file op de achtergrond uit, exporteer een DXF, maakt een PDF met instructies en genereerd de NC files. Dit proces is zelfs geheel te automatiseren door bijvoorbeeld via een ERP of MRP opdrachten te verzenden naar AutoPOL.

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

6 + 12 =