KEYSHOT NETWORK RENDERING

Your Fastest Workflow Ever

Verkort de renderingtijden en verhoog uw output met Network Rendering

Uw eigen supersnelle renderingnetwerk

Met KeyShot Network Rendering-software haalt u het meeste uit uw beschikbare machines. Verbind meerdere computers op één netwerk en gebruik al uw hardware om uw weergavecapaciteit aanzienlijk te vergroten.

U kunt niet 24 uur per dag werken, maar uw machines wel. Met KeyShot Network Rendering-software kunt u uw output verhogen zonder uw personeel uit te breiden.

Hoe netwerk rendering werkt

Met slechts een paar klikken kunt u uw renderingtaken offloaden, uw computer vrijmaken en uw resultaten 2-6x sneller krijgen.

More Cores = More Power

KeyShot Network Rendering-software verhoogt de efficiëntie van de hardware van uw machines aanzienlijk. Er is geen limiet aan de weergavekracht die u kunt creëren. Het bouwen van uw eigen netwerkfarm is vrij eenvoudig: hoe meer KeyShot Network Rendering “cores” u toevoegt, hoe sneller uw animaties en complexe afbeeldingen tot leven komen.

Hoeveel cores je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van je slotscène, je rekenkracht en of je computers CPU of GPU gebruiken.

Hier leest u hoe u de rekenkracht kunt meten.

Raadpleeg de handleiding voor meer technische details over netwerkrendering.

Hoeveel KeyShot Network Rendering-cores moet u aanschaffen?

Niet gokken- neem contact met ons op. We helpen u bij het selecteren van het beste pakket voor uw behoeften en budget.

When you add...

Cores

Cores

Cores
You can render..
up to

Faster
up to

Faster
up to

Faster

Hoeveel tijd kan netwerk rendering u besparen?

30 min

AMD Ryzen Threadripper
3960X 24-Core Processor 3.8 G

30 min

KeyShot Network Rendering
224 Cores

Hier is een voorbeeld dat een KeyShot-gebruiker met ons heeft gedeeld voor en na het toevoegen van KeyShot Network Rendering. Gebruikers met Network Rendering zeggen dat ze hun renderingtijden met minstens de helft hebben verkort. De tijd die u bespaart, hangt van veel dingen af, zoals de kernen die u koopt en de complexiteit van uw scène.

Spend time on your design…
instead of wating for your render.

Freelancers

Offload renders naar een oude computer en ga verder met ontwerpen.

Kleine bedrijven en ontwerpbureaus

Houd uw team productief – wijs één machine toe aan rendering.

Grote en internationale bedrijven

Creëer meerdere renderfarms en verhoog de productiviteit in het hele bedrijf.

Beheer eenvoudig uw machines en taken

Optimaliseer uw netwerk

Maak verbinding met meerdere computers op één netwerk en gebruik al uw hardware om uw weergavecapaciteit en uitvoer aanzienlijk en eenvoudig te vergroten. Bekijk voortgang en eindbeelden in een gebruiksvriendelijke hub. Renderopdrachten kunnen door elke netwerkgebruiker worden ingediend.

Job Management

Beheer uw taken en plan ze in voor gebruik op specifieke tijden of dagen. Stel het aantal toegestane cores voor elk in en zie direct welke computers zijn toegewezen, met de mogelijkheid om computerkracht te gebruiken zonder dat KeyShot hoeft te worden geïnstalleerd.

User Managment

Beheer alle gebruikers in uw organisatie met de mogelijkheid om specifieke bevoegdheden toe te wijzen op basis van rol of gebruik. Eenvoudig wachtwoorden en rechten voor elke gebruiker toevoegen, verwijderen of wijzigen vanaf één enkel scherm binnen het gebruikers- en groepsbeheersysteem.

Neem contact met ons op!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons team hieronder. We nemen binnen één werkdag contact met je op.