code voor het verifieren van de website in google search console

KeyShot training

Wij bieden KeyShot training aan op locatie of in onze compleet ingerichte trainingsruimte. De training wordt aangepast op jouw specifieke wensen of niveau. Of het gaat om de KeyShot basis of geavanceerde onderwerpen, we zorgen er voor dat KeyShot perfect geïmplementeerd wordt in je workflow. We geven training 1 op 1 of voor gehele teams. We helpen je om je workflow te optimaliseren en zorgen voor maximale efficiëntie en geweldige resultaten. Lees hieronder over de mogelijke trainingen en meld je aan via het contactformulier.

KeyShot basis training

De training kan beginnen met een globale overview, inclusief uitleg over de import van modellen, het toepassen van materiaalinstellingen en het finetunen van camera’s en belichting om snel hoge kwaliteit afbeeldingen te genereren. Gebruikers krijgen kennis van de complete KeyShot Workflow zodat ze vol vertrouwen hun eigen renderings kunnen creëren.

Geavanceerde training

Wanneer u een goede basis kennis hebt met KeyShot en al meer ervaring heeft met het maken van renders, kunnen we u door middel van een geavanceerde training meer diepgang bieden op specifieke onderwerpen. De training wordt altijd afgestemd op uw wensen, en voor u relevante werkzaamheden. Wilt u meer leren over bijvoorbeeld het maken van uitgebreide animaties, materialen, configuraties of complete scenes? Of simpelweg de workflow verbeteren en efficiënter werken? Onze KeyShot experts leren u binnen één dag precies wat u nodig heeft.

Interesse in onze trainingen? Neem hieronder contact op.

6 + 10 =

Snel

Wijzigingen worden in real-time uitgevoerd

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudiger en verrassender dan ooit tevoren.

n

Flexibel

Naadloze integratie met uw 3D data

Compatibel

Geschikt voor Windows en Mac

REFERENTIES

Lees hier de verhalen van onze klanten die onze producten gebruiken

We zijn erg enthousiast over KeyShot.

Luc Spruyt

Directeur, 3DAssist B.V.

We gebruiken SpaceClaim al sinds 2010

Michael Vermeulen

3D Specialist en Systeemarchitect, Etteplan Netherlands B.V.