KeyShot training op maat – Verbeter uw skills

Heeft u het gevoel dat u nog niet helemaal begrijpt hoe KeyShot werkt? Zit het programma nog niet naadloos verweven in uw systeem? Dan helpen wij u graag verder! Na onze KeyShot training zult u merken dat u veel meer uit het programma kunt halen dan u denkt. Lees hieronder over de mogelijke trainingen en meld uzelf (en/of uw collega’s) aan via het contactformulier.

Onze KeyShot training zorgt voor een vliegende start

Al doende leert men, maar beginnen met doen is lastig als u niet weet waar te beginnen. Daarom helpen wij u op weg met onze KeyShot training.
We helpen u om uw workflow te optimaliseren en zorgen voor maximale efficiëntie. Na onze training zult u verstelt staan van uw eigen geweldige rendering en animatie resultaten.
We geven onze trainingen zowel 1-op-1 als voor gehele teams. Op locatie of in onze compleet ingerichte trainingsruimte.
Door onze ervaring kunnen we u (of jullie) perfect begeleiden in het leerproces. Of het nu gaat om KeyShot basiskennis of over geavanceerde onderwerpen.

Compleet personaliseerbare KeyShot training

De training wordt geheel aangepast op uw specifieke wensen of niveau. Wel zo prettig! Zo weet u zeker dat uw beoogde doelen behaald worden. In hoofdlijnen hebben we twee verschillende soorten KeyShot trainingen: een KeyShot basistraining en een KeyShot geavanceerde training.
Hieronder vindt u de verschillen:

KeyShot basistraining

De training begint met een globale overview, inclusief uitleg over de import van modellen, het toepassen van materiaalinstellingen en het finetunen van camera’s en belichting om snel hoge kwaliteit afbeeldingen te genereren.
U krijgt hierdoor kennis van de complete KeyShot workflow zodat u vol vertrouwen uw eigen renderings kunt creëren. Heeft u tussendoor vragen? Dan nemen we alle tijd deze te beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om van tevoren doelstellingen op te stellen zodat we extra gericht aan de slag kunnen met de training.
Wij garanderen u dat u na onze basistraining gemakkelijk gebruik kunt maken van KeyShot.

Geavanceerde KeyShot training

Wanneer u al een (redelijk) goede basiskennis hebt met KeyShot en al meer ervaring heeft met het maken van renders, kunnen we u door middel van een geavanceerde training meer diepgang bieden op specifieke onderwerpen.
De training wordt altijd afgestemd op uw wensen en de voor u relevante werkzaamheden. We stellen kritische vragen om erachter te komen waar uw behoefte ligt en hoe wij u het beste kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld meer leren over het maken van uitgebreide animaties, materialen, configuraties of complete scenes? Of simpelweg de workflow verbeteren en efficiënter werken?
Wij hebben ervaring met de meest complexe vraagstukken en leren u binnen één dag precies wat u nodig heeft. Onze KeyShot experts staan voor u klaar!

Boek direct een KeyShot training

Heeft u interesse in het volgen van een KeyShot training?
Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Wij komen snel bij u terug om de training in te plannen.


  Snel

  Wijzigingen worden in real-time uitgevoerd

  Gebruiksvriendelijk

  Eenvoudiger en verrassender dan ooit tevoren.

  Flexibel

  Naadloze integratie met uw 3D data

  Compatibel

  Geschikt voor Windows en Mac

  Bekijk onze referenties

  Neem contact met ons op

  HelpDesk

  073-6894873

  Mail ons

  support@aesc.nl