code voor het verifieren van de website in google search console

KeyVR: KeyShot Virual Reality

Nieuw bij KeyShot: KeyVR, een One-Click VR ervaring voor conceptueel design. Laat uw klanten versteld staan met deze revolutionaire manier om uw product te presenteren.

Met KeyVR kunnen gebruikers snel meeslepende, volledig interactieve virtual reality-ervaringen creëren, met één klik van elke KeyShot-scène. U kunt zonder scripting, codering of gespecialiseerd model voorbereiding. Zodra de scène in KeyShot staat, zijn ze klaar voor VR. Door deze mogelijkheid kunnen ingenieurs, ontwerpers en 3D-professionals kunnen ontwerpen sneller beoordelen, de details en functionaliteit van producten dieper verkennen, en klanten in staat stellen om huidige producten, of toekomstige producten, in de omgeving naar wens te ervaren.

Hoe het werkt
KeyVR neemt elke ondersteunde KeyShot-scène binnen enkele seconden in een werkelijk meeslepende VR-ervaring. Met een scène open in KeyShot, gebruikers transporteren met één klik naar KeyVR om een interactieve 3D-ervaring te initiëren. Gebruik makend van
een VR Headset, zoals Oculus Rift of HTC Vive, kan de hele VR-omgeving worden bekeken vanuit alle hoeken in realtime.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om te communiceren met meerdere ontwerp
variaties. Bekijk modellen in verschillende omgevingen, animaties en physics (zwaartekracht, botsing, en rigide lichaamsimulaties). Voorbereiding voor 3D-assets of omgeving is niet nodig met de enige vereiste dat een scène is gemaakt in KeyShot, of het een nieuw geïmporteerd model is, een scène die is opgeslagen in KeyShot of een scène die klaar is voor productie.

“Geen ontwikkelaar. Geen scripts. Gewoon de kracht van VR in de handen van ontwerpers. “- Derek Cicero, VP Products & Strategies, Luxion

KeyVR voordelen
KeyVR is gebouwd op het kernraamwerk van KeyShot, waardoor veel van de belangrijkste toepassingsfuncties met een render pad gebouwd vanaf de grond om volledige framekwaliteit te bieden in milliseconden, voor de snelste VR ervaring. Gebruikers zijn in staat ontwerpen in-context te zien, terwijl ze zich door het model heen kunnen bewegen, en aanpassingen doorvoeren zoals in een echte studio. 

 • One-click
  KeyVR is de snelste manier om je scène in virtual reality te bekijken. Druk vanuit KeyShot op het VR-pictogram, en wordt getransporteerd naar KeyVR voor een One-Click VR-ervaring.
 • Snel en gemakkelijk
  KeyVR-prestaties zijn ongeëvenaard, zoals je zou verwachten van de makers van KeyShot. KeyVR is GPU-gebaseerd, geoptimaliseerd voor VR-weergave en geschikt voor het laden van grote gegevenssets.
 • Minimale voorbereiding
  KeyVR elimineert de complexe setup en asset voorbereiding vereist door andere oplossingen. Voeg eenvoudig materialen en verlichting toe zoals u normaal zou doen in KeyShot, en vervolgens openen in KeyVR.
 • Geen codering
  KeyVR vereist geen gecompliceerde programmering. Het vereist geen ontwikkeling van outsourcing, specifieke ontwikkelaars voor VR, of voorwaarden te forceren om uw modellen in VR te presenteren.
 • Krachtig
  KeyVR biedt u kracht in een tool die is gebouwd voor ontwerpers. Het maakt een terugkeer naar het creatieve proces mogelijk in een VR-ntwikkelingsoverzicht en brengt meer visualisatiemogelijkheden naar uw workflow.

Vereisten/requirements:

 • KeyShot bestand

Hoewel KeyVR een afzonderlijk product is van KeyShot en KeyShot niet vereist is om KeyVR uit te voeren, accepteert KeyVR .bip- en .ksp-bestanden die met KeyShot zijn gemaakt. Bovendien hebben KeyShot-gebruikers de mogelijkheid om direct vanuit KeyShot naar KeyVR te gaan in één klik.

 • VR-Ready Windows PC
VR Grafische Kaarten:
NVIDIA

NVIDIA:

GEFORCE RTX 2080 Ti
GEFORCE RTX 2080
GEFORCE RTX 2070
GEFORCE GTX 1080 Ti
GEFORCE GTX 1080
GEFORCE GTX 1070 Ti
GEFORCE GTX 1070
GEFORCE GTX 1060
GEFORCE GTX TITAN X
GEFORCE GTX 980 Ti
GEFORCE GTX 980
GEFORCE GTX 980M
GEFORCE GTX 970

Quadro RTX 8000
Quadro RTX 6000
Quadro RTX 5000
Quadro RTX 4000
Quadro GV100
Quadro GP100
Quadro P6000
Quadro P5000
Quadro P4000
Quadro M6000 series
Quadro M5000
Quadro P5200
Quadro P5000
Quadro P4200
Quadro P4000
Quadro P3200
Quadro P3000

AMD

Radeon RX Vega
Radeon RX 580
Radeon RX 480
Radeon R9 390
Radeon R9 390X
Radeon R9 Nano
Radeon R9 Fury
Radeon R9 Fury X
Radeon R9 290
Radeon R9 290X

 • VR Headset
Ondersteunde VR Headsets:
HTC Vive
Oculus Rift

KeyVR kopen

KeyVR is beschikbaar voor €845 per jaar. Wilt u graag een offerte ontvangen, vraag dan via de onderstaande knop een offerte aan.

Vul het formulier in om een KeyVR Trial te starten

9 + 6 =