code voor het verifieren van de website in google search console

KeyShot VR

Nieuw bij KeyShot: KeyShot VR, een One-Click VR-ervaring voor conceptueel design. Laat uw klanten versteld staan met deze revolutionaire manier om uw product te presenteren.

Met KeyShot VR kunnen gebruikers binnen no-time meeslepende, volledig interactieve virtual reality-ervaringen creëren. Dit kan met slechts één klik vanuit een KeyShot-scène. KeyShot is een programma waarmee u, snel en nauwkeurig, geweldige 3D visuals kan creëren.

Met KeyShot VR kunt u zonder scripting of codering gespecialiseerde 3D visuals omdopen tot een virtual reality ervaring. Zodra de scènes in KeyShot staan, zijn ze klaar voor VR.

Hoe werkt KeyShot VR?

KeyShot VR zorgt ervoor dat elke ondersteunde KeyShot-scène binnen enkele seconden in een werkelijk meeslepende VR-ervaring verandert. 

Geen scripting nodig

Doordat er geen scripting of codering nodig is kunnen ingenieurs, ontwerpers en 3D-professionals ontwerpen snel beoordelen. Met virtual reality kunnen de details en functionaliteiten van een product dieper verkend worden. Ook stelt het bijvoorbeeld klanten in staat om huidige, of toekomstige producten in een omgeving naar wens te ervaren.

KeyShot VR in de praktijk

KeyShot VR kan ingezet worden voor bijvoorbeeld de verkoop van een keuken. De verkoper of leverancier schetst de keuken in KeyShot en vervolgens wordt het ontwerp tot leven gebracht aan de hand van KeyShot VR.

Potentiële kopers kunnen dankzij KeyShot VR de keuken in de context zien. Ze kunnen zich door hun toekomstige keuken heen bewegen en aanpassingen doorvoeren zoals bijvoorbeeld het oppakken of verplaatsen van onderdelen. 

Met een VR Headset, zoals Oculus Rift of HTC Vive, kan de gebruiker in realtime de hele VR-omgeving bekijken vanuit alle hoeken. Uw potentiële klanten kunnen hiermee door de keuken heen lopen en het ontwerp vanuit verschillende perspectieven bekijken.  

De voordelen van KeyShot VR

KeyShot VR is gebouwd op het kernraamwerk van KeyShot, waardoor veel belangrijke toepassingsfuncties met een render pad gebouwd zijn vanaf de grond om volledige framekwaliteit te bieden in milliseconden. Dit allemaal voor de snelste VR-ervaring. Hieronder hebben we alle voordelen van KeyShot VR voor u op een rij gezet:

One-Click: makkelijk in gebruik

KeyShot VR is de makkelijkste manier om een scène in virtual reality te bekijken. Druk vanuit KeyShot op het VR-pictogram en het wordt getransporteerd naar KeyShot VR voor een One-Click VR-ervaring.

Grote bestanden zijn snel geladen

KeyShot VR prestaties zijn snel en gemakkelijk. KeyShot VR is GPU-gebaseerd, geoptimaliseerd voor VR-weergave en geschikt voor het laden van grote gegevenssets.

Minimale voorbereiding

Het gebruik van KeyShot VR vraagt een minimale voorbereiding. In KeyShot voegt u eenvoudig materialen en verlichting toe, en vervolgens opent u het in KeyShot VR.

Geen codering

KeyShot VR vereist geen gecompliceerde programmering, geen ontwikkeling van outsourcing, geen specifieke ontwikkelaars voor VR, of voorwaarden te forceren om uw modellen in VR te presenteren.

Krachtige VR-ervaring

KeyShot VR is een krachtige tool, speciaal ontwikkeld voor ontwerpers. Het maakt een terugkeer naar het creatieve proces mogelijk in een VR-ontwikkelingsoverzicht en brengt tevens meer visualisatiemogelijkheden naar uw workflow.

  Verschillende ontwerp variaties

  Met KeyShot VR kunt u gebruik maken van meerdere ontwerpvariaties. Bekijk bijvoorbeeld modellen of producten in verschillende omgevingen en maak gebruik van animaties en physics (zoals zwaartekracht, botsing, en rigide lichaamssimulaties).

  Om gebruik te maken van deze  3D-assets zijn geen extra voorbereidingen nodig wanneer…

  • Er een scène is gemaakt in KeyShot
  • Het een nieuw geïmporteerd model is
  • Het is een scène is die is opgeslagen in KeyShot
  • Wanneer een scène klaar is voor productie

  Vereisten KeyShot VR

  KeyShot VR heeft verschillende vereisten. Hieronder lichten wij deze vereisten kort even toe.

  KeyShot bestand

  KeyShot VR is een afzonderlijk product van KeyShot. KeyShot is echter niet vereist om KeyShot VR uit te voeren, maar het programma KeyShot VR accepteert wel .bip- en .ksp-bestanden die met KeyShot zijn gemaakt.

  Daarnaast hebben KeyShot-gebruikers de mogelijkheid om direct vanuit KeyShot naar KeyShot VR te gaan in één klik.

  VR Grafische kaarten

  KeyShot VR ondersteunt verschillende grafische kaarten van de merken: NVIDIA en AMD.

  VR Grafische Kaarten:
  NVIDIA

  NVIDIA:

  GEFORCE RTX 2080 Ti
  GEFORCE RTX 2080
  GEFORCE RTX 2070
  GEFORCE GTX 1080 Ti
  GEFORCE GTX 1080
  GEFORCE GTX 1070 Ti
  GEFORCE GTX 1070
  GEFORCE GTX 1060
  GEFORCE GTX TITAN X
  GEFORCE GTX 980 Ti
  GEFORCE GTX 980
  GEFORCE GTX 980M
  GEFORCE GTX 970

  Quadro RTX 8000
  Quadro RTX 6000
  Quadro RTX 5000
  Quadro RTX 4000
  Quadro GV100
  Quadro GP100
  Quadro P6000
  Quadro P5000
  Quadro P4000
  Quadro M6000 series
  Quadro M5000
  Quadro P5200
  Quadro P5000
  Quadro P4200
  Quadro P4000
  Quadro P3200
  Quadro P3000

  AMD

  Radeon RX Vega
  Radeon RX 580
  Radeon RX 480
  Radeon R9 390
  Radeon R9 390X
  Radeon R9 Nano
  Radeon R9 Fury
  Radeon R9 Fury X
  Radeon R9 290
  Radeon R9 290X

  VR Headset

  KeyShot VR ondersteunt de volgende twee VR Headsets: HTC Vive en Oculus Rift.

  Ondersteunde VR Headsets:
  HTC Vive
  Oculus Rift

  KeyVR kopen

  KeyVR is beschikbaar voor €1185 per jaar. Wilt u graag een offerte ontvangen, vraag dan via de onderstaande knop een offerte aan.

  KeyShot VR proberen

  Wilt u graag eerst KeyShot VR uittesten? Vraag dan via onderstaande formulier een KeyShot VR Trial aan.

  Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 73 689 4873 of stuur een mail naar info@aesc.nl.

  Vul het formulier in om een KeyVR Trial te starten

  11 + 7 =

  Bekijk onze referenties: