Training

AESC biedt ook training aan voor alle software producten die we aanbieden. Met onze trainingen hoeft u niet een hele week vrij te maken. De meeste producten die we aanbieden kunnen we binnen één dag leren. Zo kunt u zo snel mogelijk aan de slag met uw software.

Nu beschikbaar: E-Learning voor SpaceClaim Basics

In het hedendaags digitale tijdperk hebben we er voor gekozen om deze training ook te digitaliseren. Onze trainers hebben al het materiaal van de basistraining SpaceClaim gedigitaliseerd en in een online module geplaatst waardoor via video’s en oefenopdrachten de basisstof binnen één dag beheerst kan worden.

Training is voor maximaal 4 personen tegelijk per dag

Training
 • NTraining is voor maximaal 4 personen tegelijk per dag
 • NInclusief verzorgde lunch
 • NTraining begint om 09:00, en eindigt om 17:00 (maar kan eventueel ook op andere tijdstippen)
 • NTraining word gegeven op onze nieuwe kantoor in ’s-Hertogenbosch
 • NTraining word gegeven aan één bedrijf tegelijk, en niet met anderen, zodat er goed gefocust kan worden op de werkzaamheden die worden gedaan bij uw bedrijf, en niet bijvoorbeeld functies die niet relevant zijn aan uw bedrijf
 • NWe raden KeyShot cursisten aan om hun eigen CAD-bestanden mee te nemen (op bijvoorbeeld een USB-stick), zodat ze gelijk aangeleerde functies toe kunnen passen op hun werkzaamheden
 • NCursisten hoeven niet hun eigen laptop of PC mee te nemen, maar als u dat fijn vindt mag dat natuurlijk wel.

Bepaal zelf het tempo

Het voordeel van de E-Learning is dat de behandelde onderdelen later weer ingezien kunnen worden indien nodig. Met de E-Learning kunnen engineers in hun eigen tijd en op eigen tempo de cursus voor ANSYS Discovery SpaceClaim Basics volgen. Zo kunt u naar uw voorkeur bepalen of u er een halve dag aan wilt besteden, of per dag één uur.

De kosten van de cursus vallen onder de subsidie via het OOM (Metaalunie). Hiermee ontvangt u 50% terug over gemaakte training kosten per werknemer.

Advanced Cursus

Voor een geavanceerde training die meer aangepast is op uw persoonlijke behoeften bieden wij Advanced cursussen aan. Voor deze cursus is geen vast programma, waardoor deze niet in E-Learning aangeboden kan worden. Deze training wordt per bedrijf aangeboden in ons kantoor te ‘s-Hertogenbosch.

De training wordt op uw werkzaamheden aangepast. Denk hierbij cursus over specifieke onderwerpen zoals:

 • NPlaatwerk
 • NDraai/freeswerk
 • N3D printen
 • NWerktekeningen
 • NFiles van derden aanpassen
 • N Simulatie voorbereiding

Neem contact met ons op om de mogelijkheden af te stemmen.

Zowel de privé training als de Advanced cursus kwalificeren ook voor 50% subsidie van het OOM (Metaalunie).

Privé training voor uw bedrijf

We kunnen ons voorstellen dat u de voorkeur heeft een training in een klassikale omgeving te volgen, in plaats van digitaal. Daarom blijft de training ook altijd beschikbaar te volgen in ons kantoor te ‘s-Hertogenbosch. We beschikken over alle geschikte apparatuur om u te ontvangen in onze trainingsruimte, voor maximaal 4 personen per dag. Heeft u de voorkeur om de training op uw locatie te volgen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden af te stemmen.

Vul het formulier in om een offerte te ontvangen

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

  Training*

  Bekijk onze referenties