Klantervaring: Plymovent

Lees hier alles over de ervaring van Plymovent met Keyshot!

Over Plymovent

Plymovent is gespecialiseerd in het creëren van oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast biedt Plymovent oplossingen die uitlaatgassen uit voertuigen afvangen en verwijderen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar, met meerdere vestigingen verspreid over de hele wereld, waaronder in Europa, Noord Amerika en Thailand. Desalniettemin hanteren ze bij Plymovent een Noord-Hollandse mentaliteit. ‘we helpen de klant met een oplossing op maat. Dat doen we recht toe recht aan, zonder het te verbloemen’ aldus Harni Madiredjo, sales en marketing coördinator bij Plymovent.

Een product van ver

Een mooie foto maken van een product bestemd voor de metaalindustrie is zo’n makkelijke opgave nog niet. Het gebruik van ‘lelijk licht’ van TL-lampen is in deze industrie gebruikelijk. Dit zijn uitdagingen waar Harni en haar team regelmatig tegenaan lopen. Daarnaast worden een aantal van Plymovent’s producten in Thailand geproduceerd waardoor het niet mogelijk is voor een introductie van een nieuw product foto’s te maken. Hoe kan Plymovent dan toch zorgen voor mooie product presentaties voor op brochures, flyers en website? Zowel voor klanten, collega’s als distributeurs?

KeyShot biedt de oplossing

KeyShot brengt de producten naar hier, in een schone en mooie digitale omgeving. Maar dit is niet het enige voordeel voor Plymovent. “Het bespaard ons tijd bij R&D, want wij als marketing afdeling kunnen nu gewoon zelf de renders maken. Om alle mogelijkheden binnen Keyshot te ontdekken, kost tijd. Maar als we het programma beter onder de knie hebben zal het zeker een hoop tijd schelen” aldus Harni Madiredjo. Ondanks dat Plymovent pas net gebruik maakt van KeyShot hebben ze al een paar mooie renders kunnen maken. “Het is een gebruiksvriendelijk programma, dus we kunnen er de weg goed in vinden.”

Het advies van Harni Madiredjo

Met de materialen, lichtinval, perspectieven en animatie kun je het zo mooi maken als je zelf wilt. Door de hoeveelheid aan mogelijkheden binnen Keyshot heb je het programma niet binnen een dag onder de knie. Maar met wat geduld en oefening kun je afbeeldingen maken waarvan je denkt: is dit nu een foto of is dit een render?

AESC: uw KeyShot distributeur

AESC is dé KeyShot distributeur in Nederland. Wij zijn een gecertificeerde reseller van KeyShot. Daarnaast hebben we veel referenties van grote en kleine bedrijven, waaronder VDL en het Ministerie van Defensie.

Naast het leveren van de software verzorgen wij ook KeyShot trainingen. We hebben een KeyShot basistraining, maar ook een gevorderde training. Onze KeyShot training is op maat en na onze training zult u merken dat u veel meer uit het programma kan halen dan voorheen.

Wilt u graag meer weten over AESC of wilt u KeyShot kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen u graag verder!

Bekijk onze referenties