NU VERKRIJGBAAR

Sharper Than Ever.

KeyShot

KeyShot is alles wat u nodig hebt om snel, nauwkeurig en geweldige visuals te creëren met een real-time workflow om je renderings en animaties meteen hun vorm te zien aannemen. Hiermee verminderd KeyShot de tijd die u nodig heeft om hét perfecte shot te creëren. Van wetenschappelijk nauwkeurig materiaal en environment presets creëren tot geavanceerde materialen editen, animaties maken, product visuals of Sales en Marketing beeldspraak creëren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Nieuw in KeyShot 2024: Image Sharpening

importeer

KeyShot biedt native ondersteuning voor meer dan 30 toonaangevende 3D bestandsformaten. Gratis plugins bieden de mogelijkheid om met één klik te laden, terwijl LiveLinking uw ontwerp in-sync houdt tussen verschillende applicaties. Of het nu gaat om een klein hebbedingetje of een enorme assemblage, met KeyShot hoeft u minder tijd te besteden aan laden en heeft u meer tijd om te creëren.

Stijl het

KeyShot bevat meer dan 750 vooraf preset materialen, met duizenden meer in de KeyShot Cloud, en geavanceerde mogelijkheden om uw eigen materialen te creëren. Voeg moeiteloos texturen, labels en variaties toe. Met de krachtige belichtings-, studio- en image tools van KeyShot kunt u de perfecte opname vastleggen en stylen, elke keer weer.

Gratis testversie?

Start vandaag nog met het maken van uw visuals!

Laat het zien

KeyShot is gebouwd voor snelheid, of het nu gaat om het maken van stilstaande beelden of het genereren van animaties om uw visuals naar een hoger niveau te tillen. Van dynamische draaitafels en productdefiniërende weergaven tot productconfiguratoren en meeslepende virtual reality, KeyShot stelt u en anderen in staat om uw ideeën te verkennen en uit te werken.

De kracht van visualisatie

KeyShot geeft u de kracht om de hoogwaardige visuals te maken die u nodig heeft in elke fase van het design-to-market proces.

Design & Concept

Creëren, itereren en verfijnen. Werken samen, ontwikkel en implementeer. KeyShot is gebouwd voor de moderne ontwerper met een UI die is ontworpen om u in staat te stellen uw ideeën te visualiseren met de snelheid van uw gedachten.

Productie & Documentatie

Of het nu gaat om afbeeldingen voor productie of technische documentatie voor klanten, KeyShot biedt u de mogelijkheden om de afbeeldingen te genereren die u nodig hebt wanneer u ze nodig hebt. Zo kunt u sneller ontwerpbeslissingen nemen en producten sneller op de markt brengen.

Marketing & Sales

Van website en catalogus tot verpakking en winkel, KeyShot geeft u de kracht om de high-end visuals te creëren die klanten aantrekken en uw product effectiever communiceren.

In elke Branche

KeyShot strekt zich uit over de hele wereld en over elke branche en biedt u de flexibiliteit om visuals te maken voor alles wat u zich maar kunt voorstellen.

Industrieel Design

De standaard voor visualisatie

Vanaf het begin is KeyShot de standaard geweest voor visualisatie tijdens het gehele ontwerpproces. Van het eerste concept, via iteratie van het ontwerp, tot in het winkelschap. Overal waar u de beste producten heeft gezien, heeft u KeyShot gezien.

Kleding & textiel

Ongeëvenaard detail

Als u op zoek bent naar detail en nauwkeurigheid, dan biedt KeyShot u de nerven en stiksels die u zoekt. Met exclusieve ledermaterialen, aangepaste textuurmogelijkheden en nooit eerder vertoonde doek- en stofsimulatie brengt KeyShot een ongeëvenaard detailniveau.

Automotive

EIndeloze mogelijkheden

KeyShot wordt in uw branche en daarbuiten gebruikt om de krachtige visuals te maken die eindeloze mogelijkheden communiceren. U zult versteld staan hoe gemakkelijk u alles met KeyShot kunt creëren. Van de kleinste details in texturen tot het beschijnen van uw scène in de perfecte belichting.

sieraden & Accessoires

Ongeëvenaard realisme

Geen enkele renderoplossing stelt u in staat sneller visuals te creëren dan KeyShot. Met de mogelijkheid om het uiterlijk van materialen, omgevingsverlichting en onbeperkte variaties in te stellen en te creëren, biedt KeyShot de mogelijkheid tot een niveau van realisme dat ongeëvenaard is.

Creatieve Compatibility

Maak indrukwekkende renderings op Mac of Windows

Exceptionele Integratie

Breedste ondersteuning voor rechtstreekse import en gratis plugins met LiveLinking

Breng uw visuals naar een volgend level

Gebruik de KeyShot aanvullende suite van producten om nog meer aangrijpende content te creëren.

KeyShot web

De ultieme oplossing voor interactieve 3D-visualisaties online. Maak indruk op uw klanten met eenvoudige implementatie en naadloze integratie van verbluffende productpresentaties op uw website of deel uw resultaten via een simpele link.

KeyShot Viewer

Voeg individuele transformaties in real-time toe om snel geanimeerde visuals te maken.

KeyShotXR

Creëer interactieve visuals voor web en mobiel.

KeyVR

One-Click VR van KeyShot om meeslepende virtual reality ervaringen te creëren.

Vragen over KeyShot?

Ward helpt je graag verder.

Ward

Ward

Sales Consultant

Bekijk onze referenties

Neem contact met ons op

HelpDesk

073-6894873

Mail ons

support@aesc.nl