Hoe het werkt

Waanzinnige renders in een paar simpele stappen.

In een paar stappen naar verbluffende visuals

KeyShot is de snelste en eenvoudigst te gebruiken 3D rendering en animatie software die beschikbaar is. In slechts een paar stappen kunt u verbazingwekkende visuals maken van uw 3D modellen om te gebruiken tijdens het gehele productontwikkelingsproces. Neem beter geïnformeerde ontwerpbeslissingen en creëer sneller variaties van concepten voor klanten, productie of marketing – allemaal met de kracht van KeyShot.

hoe het werkt

1

Importeer uw 3D Model

Importeer SolidWorks, Solid Edge, SketchUp, Alias, PTC Creo, Rhino, Onshape, Fusion 360, IGES, STEP, FBX, OBJ, en meer data direct. Met de breedste ondersteuning voor 3D formaten en vele plugins, is het importeren van uw model snel en efficiënt.
2

Kleur uw model

Sleep een van de meer dan 700 wetenschappelijk nauwkeurige materialen naar uw model. De real-time weergave toont direct hoe het toegepaste materiaal op uw model verschijnt met nauwkeurige kleuren en belichting.
3

Kies uw belichting

Selecteer simpel een omgeving (HDRI). Zodra u de lichtomgeving in uw scène sleept, zult u het effect zien van de wetenschappelijk nauwkeurige real-world verlichting en hoe deze uw modellen, kleuren en afwerkingen vastlegt.
4

Stel uw camera in

Het kaderen van uw scène is net zo eenvoudig als het gebruik van een echte camera. Pas de hoek en afstand aan, bepaal het perspectief met de instellingen voor focal length en field of view en Voeg eenvoudig scherptediepte toe aan uw scène. Het vastleggen van uw scène was nog nooit zo eenvoudig.
5

Geniet van het perfecte plaatje

Kijk nu hoe uw afbeelding wordt gerenderd. Van begin tot eind, een eenvoudig 5-stappen proces om snel en eenvoudig ongelofelijke visuals te maken, alles in real-time.

Heeft u vragen?

Sander helpt u graag verder.

Sander

Sander

Sales Engineer

Bekijk onze referenties