Klantervaring: Pan Osten B.V.

Lees hier alles over de ervaring van Pan Osten met Keyshot!

AESC: dé KeyShot distributeur voor Pan Oston

AESC is de KeyShot distributeur geweest voor het bedrijf Pan Oston. Dit bedrijf is voor veel mensen misschien een onbekende naam, maar het is toch een bedrijf waarvan u regelmatig producten tegenkomt. Deze producten komt u tegen in verschillende supermarkten.

Het Raaltense bedrijf is al ruim 50 jaar marktleider in Nederland op het gebied van checkouts en zelf scannen. Ze zijn ook in het buitenland actief. In onder andere Engeland, Frankrijk, Duitsland, België en in Scandinavië

Historie van Pan Oston

“Van origine zijn wij een metaal maakbedrijf. Hierdoor beheersen we het traditionele maakproces van platte plaat tot geheel compleet product goed.” zegt Corné van Braak, Head of Design & Innovation bij Pan Oston.

Het bedrijf is de laatste jaren verder gegroeid richting het leveren van totaaloplossingen op het gebied van kiosken en selfservice.

Dit betekent dat ze naast het producten van metaal ook hard- en software van externe partijen installeren. Hierdoor kunnen ze de klant een compleet product afleveren.

Pan Oston doet dit met 175 specialisten die van A tot Z gespecialiseerd zijn in het verkoop en service proces in de retail.

Onderscheiden door design met KeyShot

Het merendeel van de specialisten werkt vanuit het hoofdkantoor in Raalte. Daarnaast is er een service team dat op de baan zit en installaties verzorgd. 

Van design tot en met de service na installatie, Pan Oston heeft alles in huis. Vooral als het gaat om design en engineering onderscheid Pan Oston zich van de concurrentie.

De relatief grote afdelingen geven de onderneming en haar klanten een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om custom made oplossingen. Dit is dan ook waar KeyShot erg van pas komt.

Pan Oston werkt met een designafdeling bestaande uit drie product designers, één grafische ontwerper en drie innovatie specialisten. Als afdeling zijn ze continu bezig het vernieuwingen van de producten, van design tot de integratie van de nieuwste Retail technologie.

Verbetering van kwaliteit door KeyShot

Volgens Corné van Braak heeft KeyShot zeker geholpen in het verbeteren van kwaliteit in de communicatie uitingen. Door de realistische vorm van rendering kunnen ze klanten laten zien hoe een product echt wordt.

De softwarepakketten die Pan Oston eerst gebruikte konden dit een stuk minder goed. Hierdoor werden wel eens verkeerde verwachtingen geschept bij klanten.

De klant wil het liefste een zo realstisch mogelijke render en daar draagt KeyShot zeker aan bij. Daarnaast werkt Pan Oston uniform met pre-set materialen en scenes, waardoor ze sneller kunnen schakelen.

AESC: uw KeyShot distributeur

AESC is dé KeyShot distributeur in Nederland. Wij zijn een gecertificeerde reseller van KeyShot. Daarnaast hebben we veel referenties van grote en kleine bedrijven, waaronder VDL en het Ministerie van Defensie.

Naast het leveren van de software verzorgen wij ook KeyShot trainingen. We hebben een KeyShot basistraining, maar ook een gevorderde training. Onze KeyShot training is op maat en na onze training zult u merken dat u veel meer uit het programma kan halen dan voorheen.

Wilt u graag meer weten over AESC of wilt u KeyShot kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen u graag verder!

Bekijk onze referenties