Klantervaring: VDL Agrotech

Lees hier alles over de ervaring van VDL Agrotech met Keyshot!

Over VDL Agrotech

VDL Agrotech, gevestigd in Eindhoven, is een onderdeel van VDL group, samen met 107 andere bedrijven die onder de VDL group vallen. VDL Agrotech is een bedrijf wat zich specialiseert in het ontwikkelen en leveren van volledig ingerichte varkens- en pluimvee installaties.

Hierin zijn ze binnen VDL group voorloper op het gebied van digitalisering, maar ook op het gebied van product presentatie. Zo hebben ze sinds kort een catalogus waarin klanten tot in de kleinste details kunnen zien wat ze krijgen.

De visuele struggle

VDL Agrotech werkte in het verleden met AutoCAD en AutoCAD Inventor, omdat heel veel producten die ze zelf maken ook binnenshuis geëngineerd worden.

Met deze programma’s kunnen hele mooie tekeningen gemaakt worden. Er is alleen wel een probleem: met AutoCAD kun je geen visueel aantrekkelijke renders maken.

Dus zocht VDL Agrotech naar een tool waarmee ze haar producten zo foto-realische mogelijk kon visualiseren.

KeyShot biedt de oplossing

Handmatig foto’s maken is mogelijk, maar er moet wel wat voor worden gedaan: onderdelen verzamelen in een groot magazijn, een foto maken en soms ook photoshoppen. Al met al erg tijdrovend. Voor het ontwikkelen van een product information management systeem en een product catalogus zelfs onhaalbaar.

Gelukkig bood KeyShot de oplossing. Zo kon er met KeyShot heel gemakkelijk foto-realistische renders worden gemaakt. “We merken dat heel veel mensen heel enthousiast zijn over de renders een geen onderscheid meer kunnen maken tussen welke de foto is en welke de render”, aldus Erik Sanders, werkzaam in de marketing en communicatie van VDL Agrotech. “Het gaat echt een stuk vlotter. Het is gewoon: oppakken, slepen en je hebt precies wat je wilt hebben.”

Het advies van Erik Sanders

“Probeer het gewoon, je hebt het snel onder de knie. Neem contact op met de medewerkers van AESC, laat je specialiseren in KeyShot want je wint er alleen maar tijd mee en het ziet er ook nog eens fantastisch uit”, aldus Erik Sanders.

AESC: uw KeyShot distributeur

AESC is dé KeyShot distributeur in Nederland. Wij zijn een gecertificeerde reseller van KeyShot. Daarnaast hebben we veel referenties van grote en kleine bedrijven, waaronder VDL en het Ministerie van Defensie.

Naast het leveren van de software verzorgen wij ook KeyShot trainingen. We hebben een KeyShot basistraining, maar ook een gevorderde training. Onze KeyShot training is op maat en na onze training zult u merken dat u veel meer uit het programma kan halen dan voorheen.

Wilt u graag meer weten over AESC of wilt u KeyShot kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen u graag verder!

Bekijk onze referenties