code voor het verifieren van de website in google search console

KeyShot referentie INNAS

Klik de afbeeldingen om te vergroten!

Innovatie is sinds 1987 het handelsmerk van INNAS.

INNAS helpt u nieuwe oplossingen te vinden, door bestaande producten te verbeteren, of door volledig nieuwe concepten en ontwerpen uit te vinden.

Het kleine bedrijf is onafhankelijk en volledig toegewijd aan de kunst van ontwerp en ontwikkeling. De kracht van INNAS is het vakmanschap: de combinatie van getalenteerde medewerkers, kennis, vaardigheden en creativiteit.

“We zijn een poos geleden gaan kijken naar andere oplossingen voor het renderen van modellen. De resultaten van renders die we in Creo kregen waren op een gegeven moment niet meer genoeg. Zo zijn we tijdens het zoeken naar alternatieven al snel op KeyShot uit.

INNAS is een werktuigbouwers bedrijf, niet een ontwerpers bedrijf. Alles gebeurt bij ons direct vanuit een 3D CAD-programma. We gebruiken bij ons CREO van PTC voor het verwerken van onze CAD-bestanden.

Een recent voorbeeld voor ons soort projecten is een hydraulische transmissie voor offshore windturbines, met een hoge capaciteit voor het opwekken van energie. Dit is een lichtgewicht en kosten efficiƫnte oplossing, die de nieuwe generatie voor transmissies vormt. Voor dit soort projecten gebruiken we KeyShot vooral om onze ontwerpen aan onze klanten te presenteren, en toe te lichten.

We zijn behoorlijk bedreven in het gebruik van pakketten zoals KeyShot, en benutten vrijwel meteen alle mogelijkheden, zoals animaties, HDRI-rendering, en het maken van Material- en Environment templates.

Bekijk hier de website van INNAS

Peter Achten

Directeur/Eigenaar, INNAS

Neem nu contact op met AESC voor meer informatie over

KeyShot.