code voor het verifieren van de website in google search console

Verrassend, oogstrelend en van een ongekend niveau. Het metaaldesign van kwaliteitsbedrijf Preferro is onderscheidend en toont de ware liefde voor het vak. Daarnaast hebben ze het product en talent om verfijnde creaties van staal te realiseren. Om het metaaldesign tot zijn recht te laten komen, wordt alles op maat gemaakt.

Sinds de start van het bedrijf is Preferro aan de slag gegaan met SpaceClaim

‘’Na een bezoek bij een andere SpaceClaim-gebruiker en een demonstratie bij ons op locatie zijn wij zonder enige twijfel gestart. Het gebruiksgemak en de krachtige plaatwerkmodule waren voor ons de voornaamste reden om voor SpaceClaim te kiezen. Wij hadden weinig ervaring met CAD-tekenen en hadden vooraf niet kunnen bedenken dat  wij nu zo veel kunnen ontwerpen in SpaceClaim,”aldus Jens Otten, mede-eigenaar van Preferro.

Inmiddels wordt er continue met drie  á vier personen getekend. Preferro is blij met de Add-on Accelerate voor SpaceClaim. Jens: ‘’Dit is voor ons een uitkomst. Het bespaart ons enkele uren per week.” In de producten van Preferro wordt veel gebruikgemaakt van plaatwerk. Met Accelerate maken zij onder andere met één druk op de knop alle snijbestanden.

Devy (salesmanager AESC B.V.) vraagt aan Jens: “Wat is nu een project dat gaaf was om te maken in SpaceClaim?” Vanuit de tekenkamer roept tekenaar Lars: “De wenteltrap.” Dit is een project waar zij erg trots op zijn. En terecht. Het ontwerp is tot stand gekomen  door allereerst op een creatieve manier lijnen te trekken op een vlak.  Vervolgens worden hier weer vlakken van gemaakt  en geprojecteerd op de plaat. De buitenboom van de trap is volledig gelaserd. De spil (binnenboom) is uit een buis gesneden met een buislaser. De trapboom is een fraai stukje vakmanschap. Dit project, dat je misschien wel metaalkunst kunt noemen, staat in het magazine The Art of Living.

‘’SpaceClaim inclusief de Add-on Accelerate heeft een absolute bijdrage aan onze kwaliteit van producten en diensten. Middels onze korte levertijden is een snel en flexibel CAD-systeem een must-have. Daarnaast is het fijn dat je snel en goed geholpen wordt door de helpdesk. Wat dat betreft is AESC B.V. een fijne partner om mee samen te werken.’’aldus Jens.

Door de groei van het bedrijf is Preferro genoodzaakt te verhuizen. Preferro verhuist per 7 oktober 2019 naar de andere kant van de straat. Hier hebben zij meer dan het dubbele aan vierkante meters tot hun beschikking hebben. Door de groei zijn zij opzoek naar een extra tekenaar/werkvoorbereider. Lijkt het je iets om in dit mooie bedrijf te werken? Contacteer Preferro gerust (www.preferro.nl)

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SpaceClaim en de add-on Accelerate? Vraag hier een gratis trial versie aan.