KeyShot 5: een nieuw hoofdstuk in 3D-visuals

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid ontmoeten elkaar in KeyShot 5. Creëer visuals en animaties met een real-time workflow die ideeën direct tot leven wekt.

KeyShot 5 is meer dan een logische opvolger van KeyShot 4: dit is een nieuw hoofdstuk in rendering- en animatiesoftware.

Waarom KeyShot 5?

KeyShot 5 onderscheidt zich op verschillende manieren van de voorgangers. De software is sneller geworden, heeft een eenvoudigere interface en het is gemakkelijker om resources te downloaden en te delen.

Bovendien zijn er nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd, zoals:

 • KeyShot Cloud. Een digitale bibliotheek waarin alle bestanden zijn veiliggesteld. KeyShot Cloud werkt als een back-up die direct toegankelijk is vanuit KeyShot, maar ook via cloud. Alle resources zijn daardoor toegankelijk op één locatie (drag-and-drop).
 • NURBS Ray-tracing. Geometrisch ontwerpen krijgt een nieuwe dimensie met NURBS Ray-tracing. NURBS is bij uitstek geschikt voor het perfect modelleren van rondingen, ook bij afwijkende vormen. NURBS kan overweg met alle bekende geometrische softwareprogramma’s, zoals Creo, Catia en SolidWorks.
 • Instancing. Met Instancing is het mogelijk om onderdelen te dupliceren zonder het bestand te verzwaren. Ieder duplicaat is een kopie van het origineel en kan naar wens worden ontworpen, ideaal voor bijvoorbeeld kleur- en materiaalstudies. Als het design gereed is, kunnen alle duplicaten direct worden aangepast.
 • Fade Animation. KeyShot 5 brengt de gelaagdheid van een design in beeld, letterlijk. Fade Animation maakt het mogelijk om niet alleen de buitenzijde van bijvoorbeeld een product te tonen, maar ook het binnenwerk. Inzoomen op een specifiek onderdeel is heel eenvoudig en dat is handig bij het animeren van ontwikkelingsprocessen.
 • Sun & Sky System. Creëer de juiste context met het Sun & Sky System. Er is een ongelimiteerd aantal scenario’s beschikbaar voor maatwerk in licht, lucht en locatie. Van sfeervolle zonsondergang tijdens een zwoele zomeravond tot diepe aardse kleuren van een heerlijke herfstdag.

       KeyShot 5 SolidWorks plugin

       Speciaal voor SolidWorks-gebruikers is er een speciale plugin ontwikkeld. De KeyShot 5 SolidWorks plugin slaat de brug tussen KeyShot en 3D CAD-software. En ja, dat is meer dan een handige tool: gegevensuitwisseling gaat razendsnel en dat komt de efficiency ten goede. De KeyShot 5 SolidWorks plugin maakt 3D-rendering een moeiteloos proces

          Training voor KeyShot 5

          Gebruikers van KeyShot 5 tonen zich tevreden over de upgrade in hun dagelijkse workflow. Alles gaat sneller en er is meer flexibiliteit. Daardoor ontstaat ruimte om volledig te focussen op het design, terwijl de software moeiteloos meebeweegt met het ontwerpproces.

          Voor wie het maximale uit de software wil halen, is een KeyShot training een aanrader. Er is een basistraining én een training voor gevorderden. Onze trainingen zijn zowel een-op-een of in teamverband mogelijk.

          Iedere training wordt afgestemd op gezamenlijk vastgestelde ontwikkeldoelen en daarin schuilt vanzelfsprekend veel toegevoegde waarde. Interesse? Meld je dan online aan voor een KeyShot training.

          Download direct een gratis proefversie

          Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van KeyShot en wil jij deze graag zelf ervaren? Vraag dan direct een gratis proefversie bij ons aan. Geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos. U zit na de proefperiode nergens aan vast.

          Let op: sinds juli 2020 is KeyShot 5 een legacy product geworden die niet meer geüpdatet kan worden. Daarom bieden wij nu alleen nog de proefversie aan van KeyShot 11, de allernieuwste KeyShot software. Installatie van de software is net zo eenvoudig als het gebruik. 

          Toch geïnteresseerd in informatie over de overige versies van Keyshot? Bekijk hier de informatie van Keyshot 6, Keyshot 7Keyshot 8, KeyShot 9 en KeyShot 10.

          Ervaar je toch problemen tijdens het downloaden? Schakel dan onze helpdesk in, zij helpen je graag verder.

          Vragen over KeyShot?

          Sander helpt je graag verder.
          Sander

          Sander

          Sales Engineer

          Bekijk onze referenties