NU VERKRIJGBAAR

The World of Visualization.

Infinitely Expanded.

KeyShot 11

Creatieve vrijheid door realtime ontwerpen: dát maakt KeyShot 11 tot het ideale renderprogramma. Niet voor niets wordt KeyShot wereldwijd veel gebruikt door designers, architecten en andere grafische professionals. Van animatie tot presentatie, van digitaal prototype tot marketingcampagne: met KeyShot zijn prachtige visuals binnen handbereik.

KeyShot 11 is de nieuwste versie van deze populaire software. Tijd voor een kennismaking. Wat heeft KeyShot 11 pro te bieden?

Wilt u graag gebruik maken van KeyShot 11?

Nieuwe functies en verbeteringen in KeyShot 11

KeyShot 11 pro doet meer dan doorgaan op de ingeslagen weg, want er worden innovatieve stappen vooruit gezet. KeyShot 11 biedt een aantal interessante nieuwe mogelijkheden:

3D Paint

Met KeyShot 11 kunt u rechtstreeks schilderen of stempelen op het oppervlak van een model. Ideaal om de finishing touch aan te brengen, denk bijvoorbeeld aan slijtageplekken of erosie door weersomstandigheden. Kortom: KeyShot geeft meer mogelijkheden om detaillering aan te brengen, en dat vergroot het realistisch karakter van een ontwerp.

 

Meer details

KeyShot Web Viewer

KeyShot 11 maakt het delen van 3D-scènes heel eenvoudig. Upload simpelweg de gewenste scènes naar de KeyShot-cloud. Vervolgens kunt u deze scènes met een link delen. De KeyShot Web Viewer is geschikt voor het bekijken van 3D-ontwerpen in de webbrowser en op mobiele apparaten. De beelden zijn uiterst realistisch, maar dat is bij KeyShot geen verrassing.

 

Meer details

Material management en CMF output

Voorheen was het afstemmen van gerenderde output op de gewenste kleuren, materialen en finish een handmatig proces. In KeyShot 11 is deze arbeidsintensieve handeling (deels) niet langer nodig. Door automatisering wordt het proces versneld en dat bespaart designers tijd.

Workflow Automation

Ontwerpers zijn er maar al te bekend mee: soms moet u dezelfde stappen verschillende keren herhalen om tot het gewenste resultaat te komen, bijvoorbeeld bij productvariaties. Dat leidt nog weleens tot de verzuchting: ‘Kan dat niet anders?’

Goed nieuws: met KeyShot 11 kan dat inderdaad anders! Workflow Automation maakt het mogelijk om, de naam zegt het al, processtappen te automatiseren. Dat gaat ofwel via de KeyShot Scripting Console (met user interface), of via de Headless Scripting Mode (zonder user interface).

KeyShot 11 vs 10

KeyShot 11 biedt dus een aantal interessante nieuwe mogelijkheden om 3D-ontwerpen te realiseren. Maar waar zitten nu de verschillen tussen KeyShot 11 vs 10? Dat zit in het volgende:

Physics Simulation tool. Vanaf KeyShot 10 maakte de gebruiker kennis met deze functie, die onder meer als doel had om vreemd gevormde voorwerpen op een plat oppervlak te plaatsen. Daarnaast was het ook mogelijk om producten te stapelen. In KeyShot 11 is deze functionaliteit aanzienlijk verbeterd. Geanimeerde objecten kunnen zelfs botsen met elkaar, wat uiteraard voor volop nieuwe creatieve mogelijkheden zorgt.

Optimalisatie voor Apple. Gebruikers met een Mac-computer worden in KeyShot 11 op hun wenken bediend. Speciaal voor Apple heeft KeyShot 11 een optimalisatie doorgevoerd, waardoor het renderen 15 tot 30% sneller gaat. Dat komt het gebruiksgemak uiteraard ten goede.

KeyShot 11 minimale specificaties

Wilt u met deze handige ontwerpsoftware aan de slag, houd dan rekening met de volgende KeyShot specs*:

Besturingssysteem:

  • Windows 10 of 11
  • Windows Server 2016 of nieuwer
  • macOS 10.15 Catalina of nieuwer

Algemeen:

  • 64-bit platform
  • 2GB RAM
  • 2GB schijfruimte
  • Dual core CPU1, 2
  • OpenGL 2.0 capable system3
  • Intel or AMD 64 bit processor met SSE4.1 of hoger
  • 1920 x 1080 resolutie of hoger
  • Internetverbinding (voor activeren licentie)

*Dit zijn de minimale specificaties van KeyShot.

 

Wat is de prijs van KeyShot 11?

De KeyShot 11 prijs is afhankelijk van het aantal gebruikers en de gewenste functionaliteiten. Zo zijn er tarieven voor KeyShot pro, KeyShot Web en KeyShot rendering. Wilt u hier meer over weten, bekijk dan alle informatie over KeyShot kopen en vraag een offerte aan.

 

Tip: het is ook mogelijk om eerst een KeyShot proefversie te downloaden. Dat is een ideale manier om de software vrijblijvend te testen.

KeyShot 11.3 update

Ondertussen is KeyShot 11.3 al gereleased. Dit met verbeteringen, betere support voor Mac computers en krachtige nieuwe functionaliteiten.

KeyShot Apple Silicon ondersteuning

  • U ervaart van 15 tot 30% prestatiewinst in zowel rendering als algemene bruikbaarheid.
 • Nieuwe CMF uitvoerfunctionalteiten
  • KeyShot 11.3 voegt de optie toe om uitvoer in PDF-formaat te exporteren en om CMF-gegevens op projectbasis te importeren/exporteren naar de materiaal informatie manager.
 • KeyShot Web Viewer update
  • In KeyShot 11.3 zit een vernieuwde user interface, waardoor de product viewer sneller en gemakkelijker werkt op mobiel en desktop. De laadtijden zijn 2.5 tot 4 keer sneller dan voorheen.
 • Nieuwe functie: Merge Parts
  • KeyShot 11.3 levert ook de nieuwe functie Merge Parts in de Mesh Simplification tool die kan helpen de scène kleiner te maken voor een snellere kijkervaring.
 • Netwerk rendering verbeteringen

KeyShot training

KeyShot 11 is een intuïtief programma waarin grafische professionals over het algemeen makkelijk hun weg vinden. De ervaring leert dat name nieuwe gebruikers geholpen zijn bij het volgen van een KeyShot-training. De basistraining zorgt voor een vlotte start, de geavanceerde training voor het maximaal benutten van de mogelijkheden die KeyShot 11 te bieden heeft.

Vragen over KeyShot 11?

Met KeyShot 11 bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk programma met talloze mogelijkheden om visuals geheel naar wens te ontwerpen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met AESC.

Liever zelf aan de slag? Ervaar dan het gemak van KeyShot 11 door middel van een gratis proefversie van KeyShot via AESC. De download kunt u eenvoudig op de proefversie pagina vinden.

 

Tip: KeyShot 11 pro is een ideale tool om zelf geweldige visuals te ontwerpen. Wilt u visuals op originele wijze presenteren? Ontdek dan de impact van KeyShot VR.

 

Licentie kopen?

Als centrale reseller in de Benelux voor KeyShot producten kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u om uw wensen te vervullen, en denken graag met u mee. Wanneer gewenst, kunnen we u ook een online demonstratie geven. Hier kunt u telefonisch contact voor opnemen.

Licentie upgraden?

Heeft u al een oudere versie van KeyShot, zonder een Annual Maintenance Subscription? Dan kunt u een Upgrade doen, om gebruik te maken van de nieuwste features in deze release. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Vragen over KeyShot?

Sander helpt je graag verder.

Sander

Sander

Sales Engineer

Bekijk onze referenties