KeyShot 8: next-level visuals in 3D

Ontwerpen met KeyShot betekent van oudsher:

 • Kwaliteit;
 • Snelheid;
 • Gebruiksvriendelijkheid.

Ook KeyShot 8 is op dat fundament gebouwd. In alle opzichten is sprake van een waardevolle upgrade, want KeyShot 8 biedt nieuwe mogelijkheden voor maatwerk in rendering en animaties. Vertrouwde software met een forse portie innovatie: KeyShot 8 legt de lat weer een stukje hoger.

Dit maakt KeyShot 8 bijzonder

KeyShot 8 is de jongste loot in de KeyShot-familie. KeyShot 8 is goed ontvangen en ontwerpers tonen zich enthousiast over de mogelijkheden voor 3D visualiseren en animeren. Dat enthousiasme wordt gevoed door verschillende nieuwe features. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Image Styles. Met deze feature kan de gebruiker realtime fotografische aanpassingen doen aan een scène, zoals Tone Mapping en Curve Control. Kleuren kunnen naar wens worden aangepast, van achtergrond tot frontplaat. Dupliceren van een Image Style is een kwestie van klikken en dat geldt ook voor het opslaan van verschillende designs.
 • Cutaway. Aan de hand van geometrische elementen is het mogelijk om andere geometrische elementen weg te snijden. Laat bijvoorbeeld het binnenwerk van een machine zien en bepaal precies welke onderdelen al dan niet geaccentueerd worden. De uitsnede kan eenvoudig worden aangepast en dus geoptimaliseerd.
  Het resultaat kan als animatie getoond worden en dat is handig bij productpresentaties.
 • Scattering Media. Creëer ochtendnevel die tussen de bomen hangt, hier en daar onderbroken door de opkomende zon. Scattering Media maakt het mogelijk om onder meer rook en mist te ontwerpen. Door variatie in dichtheid en het toevoegen van lichteffecten wordt het driedimensionale karakter van het design versterkt.
 • KeyShot Viewer. Deze standalone desktopapplicatie is ideaal voor design reviews. De Viewer maakt het mogelijk om KeyShot-scènes veilig te delen en open te stellen voor feedback. Designs worden in hoogwaardige, fotorealistische kwaliteit getoond. Wijzigingen kunnen realtime worden aangebracht via muis, touchscreen of styluspen. De KeyShot Viewer-software is geschikt voor Mac en Windows.
 • Collaboration Tools. Naast de KeyShot Viewer zijn er ook andere manieren om eenvoudig designs te delen. Een ontwerp kan geëxporteerd worden als GLTF- of GLB-bestand en ook het aanmaken van thumbnails behoort tot de mogelijkheden. Handig als je bijvoorbeeld een preview wilt presenteren via social media.

    Van KeyShot 8 naar KeyShot 11

    KeyShot 8 is eind 2018 gepresenteerd. Inmiddels heeft KeyShot 8 een waardige opvolger gekregen: KeyShot 11. Dit is simpelweg de meest eenvoudige én meest krachtige 3D-software voor rendering en animaties.

    KeyShot 11 biedt nieuwe opties, waaronder 3D Paint (voor de finishing touch), Material management en CMF output (automatising), en de KeyShot Web Viewer. Nieuwsgierig geworden? Ontdek alle mogelijkheden van KeyShot 11.

       KeyShot VR

       Met KeyShot 11 bent u dus verzekerd van de beste 3D-software van het moment. Wist u trouwens al dat KeyShot 11 perfect samenwerkt met KeyShot VR?

       Waar KeyShot 11 zich onderscheidt in ontwerpen, zo is KeyShot VR revolutionair in presentatie. KeyShot VR maakt het mogelijk om een design in virtual reality te bekijken. Geen aparte codering nodig en nauwelijks voorbereiding. Een One-Click VR-ervaring die diepe indruk maakt.

       KeyShot training

       Ook nieuwe gebruikers vinden snel hun weg, zeker na het volgen van de KeyShot-training. De basistraining helpt om het programma te leren kennen en de eigen workflow te optimaliseren.

       Deelnemers van de geavanceerde training ontdekken hoe ze het maximale uit KeyShot kunnen halen. Daarbij is er veel ruimte voor individuele ontwikkeldoelen.

       Gratis proefversie KeyShot

       Wilt u zeker weten dat KeyShot ook voor uw organisatie een goede oplossing biedt? Vraag dan een gratis proefversie van KeyShot aan. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om prachtige 3D-visuals te ontwerpen.

        

       Vragen over KeyShot?

       Sander helpt je graag verder.
       Sander

       Sander

       Sales Engineer

       Bekijk onze referenties