code voor het verifieren van de website in google search console

KeyShot 7: een nieuw hoofdstuk in realtime ontwerpen

Realtime renderen in VR, meer ontwerpmogelijkheden en alle ruimte om de user interface te personaliseren: KeyShot 7 opent nieuwe deuren.

KeyShot 7 is mede ontworpen op basis van de gebruikers. Ingenieurs, ontwerpers, 3D-artists en CGI-professionals hebben hun ideeën en wensen gedeeld.

Die input maakt KeyShot 7 tot wat het is: een zeer gebruiksvriendelijke, standalone applicatie voor renders en animaties in 3D.

Dit maakt KeyShot 7 bijzonder

KeyShot 7 is een waardige aanwinst voor de KeyShot-serie.

Er is goed geluisterd naar de feedback en ontwerpers worden op hun wenken bediend.

Er zijn verschillende handige nieuwe features toegevoegd, zoals:

 • UI Customization. Een goed ontwerp gedijt bij creatieve vrijheid. De user interface van KeyShot 7 maakt dat makkelijk, want ontwerpers kunnen deze naar eigen voorkeur inrichten. Van tabblad tot toolbar en van snelkoppeling tot camera-instelling: alles kan worden aangepast.
 • New Material Types. KeyShot 7 introduceert nieuwe materiaalsoorten, bijvoorbeeld polycarbonaat in de categorie Cloudy Plastic. De KeyShot library met bestaande materialen en structuren heeft daarnaast een update ondergaan.
 • Environment Updates. Wisselen tussen achtergronden is een kwestie van ‘drag and drop’. Ook voor het finetunen van de belichting biedt KeyShot 7 nieuwe mogelijkheden. Alles naar wens? Export een scene dan eenvoudig als HDR- of EXR-file naar een andere scene.
 • Real-time VR Rendering. Met een VR-headset krijgt realtime rendering een nieuwe dimensie. Zowel de Oculus Rift als de HTC Vive kan hiervoor gebruikt worden.
 • KeyShot Configurator. Met de KeyShot Configurator kunnen gebruikers eenvoudig kennismaken met een ontwerp. Deze tool maakt het mogelijk om complete modellen te verkennen, maar ook switchen tussen specifieke componenten en materialen is mogelijk. Ideaal voor een design review en een interactieve point-of-sale display.

   KeyShot 7 is goed, KeyShot 9 is beter

   KeyShot 7 creëert nieuwe mogelijkheden in 3D-rendering en animaties. State of the art bij de introductie in 2017, maar technologie blijft zich altijd ontwikkelen. 

   Keyshot 8 & KeyShot 9 zijn inmiddels een feit en bieden de gebruiker nóg meer mogelijkheden.

   Tipje van de sluier? KeyShot 9 biedt onder meer GPU Mode Rendering (gebruik de volledige GPU-rekenkracht), Fuzz (geometrie shader), RealCloth (realistisch geweven materialen) en Curve Fade Animation (geanimeerde materiaaleffecten).

   Meer weten? Bekijk dan wat KeyShot 9 nog meer te bieden heeft.

   Boek direct een training

   KeyShot 9 is bij uitstek gebruiksvriendelijk, maar voor met name nieuwe gebruikers is de KeyShot-training een aanrader. Praktische begeleiding op basis van persoonlijke doelen.

   De basistraining zorgt voor een algemene introductie, de geavanceerde training biedt diepgaand begrip op specifieke onderwerpen. De dagelijkse praktijk staat centraal en dat zorgt voor direct toepasbare inzichten.

   Interesse? Lees meer over KeyShot 9 of over de KeyShot-training.

   KeyShot 7 download

   Op zoek naar een KeyShot 7 download? Overweeg dan om direct de stap te maken naar KeyShot 9.

   Dan bent u verzekerd van de nieuwste software voor 3D-rendering en animaties.

   Kennismaken kan geheel vrijblijvend. Vraag via de button hieronder een gratis proefversie aan: