KeyShot 9

Bekijk hier de nieuwe features van KeyShot 9

Wilt u graag gebruik maken van KeyShot 9?

Inmiddels is er een nieuwe versie: KeyShot 11. Lees ook over de mogelijkheden die deze nieuwe update biedt!

GPU Mode Rendering

KeyShot 9 introduceert de mogelijkheid om de volledige GPU-versnelde rekenkracht van NVIDIA RTX met OptiX te benutten. De GPU-modus van KeyShot, die beschikbaar is voor zowel real-time rendering als lokale renderoutput, maakt het mogelijk om de GPU-middelen te gebruiken voor zowel real-time rendering als lokale renderoutput. Met één muisklik profiteren van de schaalbaarheid van de prestaties van meerdere GPU’s, en de speciale Ray-tracing versnellingshardware in NVIDIA RTX grafische kaarten. Gebruikers kunnen indien nodig schakelen tussen GPU en CPU.

GPU Ray-tracing wordt in KeyShot 9 ondersteunt door generatie NVIDIA Maxwell-architectuur kaarten en nieuwere modellen.

Denoise

KeyShot 9 biedt een denoise met één klik die het mogelijk maakt om de ruis in de Real-time View te verminderen en de output te renderen om vlotte resultaten in minder tijd te bereiken. Denoise is beschikbaar voor zowel CPU als GPU, met KeyShot met behulp van Intel Open Image Denoise voor CPU-modus en NVIDIA Tensor cores voor GPU-modus. Met één muisklik kunnen gebruikers Denoise toepassen als afbeeldingseffect voor elke Image Style in hun project en de mix met de basisrendering aanpassen.

Intel Open Image denoise is ook functioneel met AMD Ryzen CPU’s en nieuwere modellen.

Model Library

KeyShot 9 introduceert een nieuwe Model Library waarmee 3D modellen met complete materialen en texturen aan een scène kunnen worden toegevoegd. Alle 3D-modellen zijn eenvoudig toegankelijk op KeyShot Cloud en kunnen worden doorzocht, gefilterd en toegevoegd aan elke scène met een eenvoudige drag-and-drop systeem. Modellen kunnen dan worden verplaatst of gedupliceerd, of het uiterlijk van de scène kan naar behoefte worden gewijzigd.

Fuzz

Fuzz is een nieuwe geometrie shader die toegankelijk is via de KeyShot Material Graph (KeyShot Pro) waarmee u willekeurige haarachtige groei vanaf het oppervlak van elk materiaal kunt toevoegen. Je kunt verschillende parameters van Fuzz instellen, zoals lengte, willekeurigheid en dichtheid om de perfecte look te krijgen. Bovendien kunt u het uiterlijk aanpassen door de ingebouwde materiaaleigenschappen of een ander materiaaltype aan het oppervlak van de Fuzz-knoop in te voeren voor nog meer controle.

RealCloth™

RealCloth™ is een technologie van Luxion, waarvoor patent is aangevraagd, die een krachtige, nieuwe materiaalsoort aandrijft die de creatie en visualisatie van realistische geweven materialen mogelijk maakt. Het materiaaltype biedt controle over het weefpatroon (KeyShot Pro) en de mogelijkheid om gemakkelijk ‘flyaway fibers’ toe te voegen. Ook zijn er nieuwe RealCloth™ materialen toegevoegd aan de bibliotheek.

Web Configurator

KeyShot 9 Pro biedt gebruikers nu de mogelijkheid om volledig gerangschikte, statische productconfiguratoren in een webbrowser uit te voeren. In KeyShot wordt een configurator gemaakt met behulp van de gespecificeerde modellen, materialen en Studio variaties. De gebruiker kiest vervolgens voor de outputoptie van de Web Configurator om de contentbestanden te genereren die kunnen worden gezipt en gedeeld of online kunnen worden gehost, zodat iedereen over de hele wereld ze kan bekijken op bijvoorbeeld de website van de gebruiker.

(Vereist KeyShot Pro en KeyShotWeb – voorheen bekend als KeyShotXR)

Custom Motion Easing

Custom Motion Ease geeft gebruikers meer controle over onderdeel- en camera-animaties. Aangepaste bewegingsverlichting kan worden toegepast op elke animatie op de tijdlijn met behulp van aangepaste curvebesturing in de Tijdinstellingen van de Animatie-eigenschappen. Toetsen kunnen snel worden toegevoegd langs de curve met interpolatie en raaklijn controle, om elke actie met alle aanpassingen in real-time te zien.

Curve Fade Animation

Curve Fade Animation geeft de gebruiker meer controle over materiële animaties. Toegepast als een animatieknooppunt in de KeyShot Material Graph, kan een Curve Fade animatie worden toegepast op een materiaalkleur, bump, opacity of andere eigenschap. Net als bij Custom Motion Easing kan met een aangepaste curve-besturingsgrafiek snel keys worden toegevoegd langs de curve, en in real-time worden aangepast om geanimeerde materiaaleffecten te creëren.

Licentie kopen?

Als centrale reseller in de Benelux voor KeyShot producten kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u om uw wensen te vervullen, en denken graag met u mee. Wanneer gewenst, kunnen we u ook een online demonstratie geven. Hier kunt u telefonisch contact voor opnemen.

Licentie upgraden?

Heeft u al een oudere versie van KeyShot, zonder een Annual Maintenance Subscription? Dan kunt u een Upgrade doen, om gebruik te maken van de nieuwste features in deze release. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Vragen over KeyShot?

Sander helpt je graag verder.

Sander

Sander

Sales Engineer

Bekijk onze referenties