TechniShow 2024; een terugblik op innovatie en samenwerking

PUBLISH DATE

March 22, 2024

POST AUTHOR

COMMENT COUNT

Van 12 tot en met 15 maart was AESC aanwezig op vakbeurs TechniShow in de jaarbeurs in Utrecht, de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux voor de metaalindustrie. Waar de gehele industrie bij elkaar komt om de laatste innovaties te delen en te ontdekken.

Met een opkomst van circa 30.000 bezoekers herbevestigde deze editie van de beurs zijn reputatie als het centrale evenement voor de metaalindustrie in de Benelux, vol met waardevolle gesprekken en nieuwe mogelijkheden.

AESC heeft op de beurs de krachten met Elfsquad gebundeld waarbij de kracht van CPQ software werd uitgelicht.

Bespaar kosten en verhoog de productiviteit

Als totaalleverancier van slimme software voor de maakindustrie hebben we gedemonstreerd hoe onze oplossingen bedrijven in staat stellen om hun productieproces te optimaliseren. Voordelen zoals het besparen van materialen door slimmer te nesten, de productiesnelheid te verhogen door systemen te koppelen en kosten te besparen en fouten te verminderen met het maken van snelle en nauwkeurige calculaties werden hierin uitgelicht.

AESC heeft laten zien hoe metaalbedrijven de stap kunnen zetten naar industrie 4.0 en in kunnen spelen op de talrijke kansen die ontstaan door deze verandering in de markt.

De kracht van samenwerking

Tijdens de beurs hadden bezoekers de kans om de nieuwste productiemachines in actie te zien, waaronder technologieën voor lasersnijden, kanten, lassen en nesten.

Alexandru Gabriel Gheorghe was names Libellula aanwezig op TechniShow en nam de tijd om verschillende bestaande en nieuwe connecties te woord te staan met zijn expertise.

In samenwerking met TUWI heeft AESC op de beurs diverse metalen auto’s geproduceerd en uitgedeeld. Deze auto’s zijn zowel met onze software AutoPOL als de geavanceerde ACCURL machines van TUWI geproduceerd op de beurs.

 

Een nieuw tijdperk, benut de kansen!

AESC heeft benadrukt dat de toekomst van de maakindustrie in het teken staat van automatisering en digitale transformatie. Met oplossingen van toonaangevende software zoals ANSYS SpaceClaim, ANSYS Discovery, KeyShot en meer toont AESC aan hoe bedrijven de stap naar een digitale transformatie kunnen zetten en in kunnen spelen op de kansen die deze transformatie biedt.

Benieuw naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat je informeren.