Nieuwe plug-in tussen Calculate en Artube-Protube verhoogt productie-efficientie

PUBLISH DATE

April 29, 2024

POST AUTHOR

AESC heeft een nieuwe plug-in ontwikkeld die verbetering biedt voor bedrijven die gebruikmaken van Adige buislasers. Deze innovatieve plug-in koppelt onze calculatiesoftware Calculate en de Artube-software van BLM, wat leidt tot aan aanzienlijke verbetering in het berekenen van buislasersnijtijden en het efficiënt doorschieten van orders.


Nauwkeurigere berekeningen snijtijden

Calculate herkent zoals gebruikelijk automatisch of een ontwerp een buis of koker betreft en of de bewerking laseren van toepassing is. De nieuwe plug-in bouwt voort op deze functionaliteit met een integratie met Artube. Deze integratie maakt het mogelijk om, op basis van uitgebreide parameters die binnen Artube gehanteerd worden, een nog nauwkeurigere berekening van de snijtijden te maken. Deze berekeningen gebeuren volledig op de achtergrond, zonder dat de gebruiker hier hinder van ondervindt.

Dit levert niet alleen een accuratere inschatting van de snijtijden op, wat cruciaal is voor het maken van jouw productieplanning, maar ook een gestroomlijnde workflow die de noodzaak voor handmatige input minimaliseert.

 

Van Calculatie tot orderplaatsing: Alles in één systeem

Naast de verbeterde tijdsberekeningen maakt deze koppeling het ook mogelijk om direct vanuit Calculate orders door te schieten naar Protube. Deze integratie zorgt ervoor dat handmatige processen geëlimineerd worden, waardoor jouw workflow versnelt en de kans op fouten afneemt. Het volledige proces, van het maken van de calculatie tot het uitbrengen van offertes, wordt hiermee vereenvoudigd en geoptimaliseerd.

Deze plug-in biedt een toegevoegde waarde voor bedrijven die in het bezit zijn van een Adige buislaser. Heb je een ander merk buislaser? Ook dat is geen probleem voor Calculate. Informeer naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

 

Maak je nog geen gebruik van Calculate?

Bespaar tijd in de werkvoorbereiding met Calculate zodat je meer tijd overhoudt voor jouw core business. Lees meer over Calculate of vraag een gratis demo aan!