Nieuwe release; KeyShot 2024 nu verkrijgbaar!

PUBLISH DATE

March 12, 2024

POST AUTHOR

COMMENT COUNT

KeyShot 2024: Sharper than ever!

Minder nabewerken met KeyShot 2024. Profiteer van snellere GPU-rendering en een responsievere gebruikersinterface!

KeyShot 2024 is nu verkrijgbaar en biedt de scherpste visuele output ooit waardoor je minder na hoeft te bewerken. Deze release bevat handige upgrades voor de Web Viewer, een verbeterde realtime weergave en meer.

Nieuw in 2024: Image Sharpening

Zien resultaten er een beetje vlak of wazig uit? KeyShot 2024 biedt een nieuwe optie genaamd Image Sharpening, waarmee je scherpe beelden kunt maken met opvallende details. Met de Image Sharpening functionaliteit kun je de intensiteit en de radius regelen. Met de Intensity worden donkere randen donkerder en lichte randen helderder. Met de radius kun je de afstand beheren buiten de verscherpte randen waar het effect op toegepast is. De verscherpte afbeeldingen worden ook gebruikt in de KeyShot Web Viewer.

Met KeyShot 2024 heb je nu ook scherpere beelden terwijl je aan jouw project werkt dankzij UI-updates die de responsiviteit verbeteren.

KeyShot Web Viewer upgrades

KeyShot Web is één van de meest gewilde add-ons met voordelen die tijd besparen vanaf het goedkeuringsproces tot aan het online publiceren van kant-en-klare marketingvisuals. KeyShot 2024 bevat een responsievere en beter presterende Web Viewer. Bovendien is er een nieuwe mogelijkheid (geen vereiste) om 3D scenes op te nemen bij het uploaden.

Kleurenbibliotheek updates

Vorig jaar heeft KeyShot een regenboog aan nieuwe kleurenopties en bibliotheken toegevoegd. Deze worden voortdurend bijgewerkt. KeyShot 2024 bevat de 2024 RAL versie en updates voor andere third-party libraries die ondersteund worden.

Snellere GPU modus

De GPU modus in KeyShot maakt gebruik van het “Optix” framework van Nvidia. In 2024.1 is het framework bijgwerkt naar de nieuwste versie (8). Op basis van interne tests verbetert dit de prestaties tot 25% met een gemiddelde verbetering van ongeveer 12%.

En deze kwaliteitsupdates

Nieuwe importeer mogelijkheden:
Ondersteuning voor Rhina 8, Catia V6 / 3DExperience 3D Read: R2024x, Solid Edge 3D Read: 2024, SOLIDWORKS 3D Read: 2024, UG NX 3D Read: NX 2306 Series (Tot 2306.7000)

Scène compressie:
Maak bestanden nog kleiner (tot 33%) en sla bestanden sneller op (tot 10% sneller).

Bekijk alle nieuwe features van KeyShot 2024.

Proefversie downloaden

Probeer KeyShot 2024 en download een gratis proefversie.

Vraag direct een offerte aan

Interesse om KeyShot te kopen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.