AESC blikt terug op 3 geslaagde dagen op METAVAK

PUBLISH DATE

October 20, 2023

POST AUTHOR

Op 10, 11 en 12 oktober was AESC aanwezig op METAVAK, hét event voor de metaalbewerkende maakindustrie. Tijdens deze dagen stonden de laatste technieken en innovaties op het gebied van metaalbewerking als lassen, frezen en snijden centraal. De plek waar producten, innovaties en kennis samenkwamen.

Het event vond plaats in Evenementenhal Gorinchem, waar AESC haar software oplossingen voor de metaalindustrie demonstreerde aan de aanwezige professionals. Als kennispartner informeerde AESC de aanwezige bezoekers over de mogelijkheden met onze software, waarmee industrie 4.0 bereikbaar wordt voor productiebedrijven. Op het event waren ook diverse leveranciers aanwezig van de nieuwste productiemachines op het gebied van onder andere lassen, snijden, nesten en laseren.

Danny Siroen, Marketing manager bij AESC over de metaalindustrie.

“Het is indrukwekkend om te zien hoe de technologie vooruit gaat en hoe innovatie een belangrijke rol speelt in de maakindustrie. Machines worden steeds slimmer en het is nu mogelijk om software te koppelen waardoor volledige processen geautomatiseerd kunnen worden.

De kracht van goede software is dat het gehele proces van ontwerp tot productie aangestuurd kan worden. Op deze manier kunnen processen vereenvoudigd en geautomatiseerd worden. Op het gebied van calculaties en werkvoorbereiding kunnen veel bedrijven efficiënter werken en dus ook tijd en geld besparen.

Als kennispartner helpen wij bedrijven met de transitie naar industrie 4.0 en informeren en adviseren wij bedrijven over de mogelijkheden. AESC is totaalleverancier van slimme software voor de maakindustrie en helpt bedrijven automatiseren met de focus op procesoptimalisatie.”

Metavak
Demonstratie

Engineers kunnen direct aan de slag!

AESC heeft op METAVAK laten zien dat klanten ontzorgd kunnen worden met de beste software oplossingen in de markt. AESC is onder andere officiële reseller van ANSYS SpaceClaim, ANSYS Discovery, KeyShot, Libellula, AutoPOL, Oroox, YaPlm. De mogelijkheden zijn eindeloos maar de software is eenvoudig te beheersen. Met een training krijgen klanten alle ins en outs te zien en kunnen zij direct aan de slag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat je informeren!

Neem contact met ons op

HelpDesk

073-6894873

Mail ons

support@aesc.nl