AESC’s betrokkenheid bij SCSN: Versterking van Digitale Connectiviteit in de Maakindustrie

PUBLISH DATE

June 02, 2017

POST AUTHOR

COMMENT COUNT

AESC op het FDP “SCSN”-evenement

Afgelopen week heeft AESC deelgenomen aan het inspirerende FDP-evenement “SCSN” (Smart Connected Supplier Network), georganiseerd door MCB, Blozo, Brans Metaalbewerking en onze partner, Supplydrive. Deze gebeurtenis heeft ons nog enthousiaster gemaakt over de rol die we spelen in dit revolutionaire netwerk en de voordelen die het onze klanten biedt.

Wat is SCSN en Hoe Werkt Het?

SCSN is een open initiatief dat zich richt op het mogelijk maken van veilige en efficiënte data-uitwisseling tussen bedrijven. Het maakt gebruik van gestandaardiseerde berichten en een technische infrastructuur om een veilige en gecontroleerde uitwisseling van informatie mogelijk te maken. Denk hierbij aan uitwisselingen van orders, facturen, technische productdata en nog veel meer. Dit betekent dat bedrijven zoals AESC moeiteloos gegevens kunnen uitwisselen, de efficiëntie verhogen, en de productiviteit binnen de gehele keten verbeteren.

De Rol van Supplydrive en Het Four-Corner Model

Onze samenwerking met Supplydrive, die fungeert als een brug tussen onze calculatiesoftware en het SCSN-netwerk, stelt ons in staat om de efficiëntie en productiviteit van onze klanten te verhogen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de implementatie van het Four-Corner Model binnen SCSN. Dit model maakt gestandaardiseerde verbindingen mogelijk, vermindert de kosten, en verbetert de schaalbaarheid vergeleken met traditionele EDI-verbindingen.

Voordelen voor AESC-klanten en De Rol van MCB

Als resultaat van onze integratie in het SCSN-netwerk en samenwerking met partners zoals Supplydrive en MCB, kunnen onze klanten nu moeiteloos essentiële informatie uitwisselen. Het netwerk vermindert ook de tijd besteed aan communicatie rondom prijsinformatie, orders, pakbonnen, facturen en technische productdata. Dankzij partners zoals MCB, een vooraanstaande materiaalleverancier binnen het netwerk, wordt de toegang tot hoogwaardige materialen en productdata verder vergemakkelijkt.

AESC’s Toewijding aan Innovatie

Het bezoek aan het FDP-evenement heeft onze toewijding aan het leveren van de beste dienstverlening aan onze klanten verder bevestigd. Wij geloven sterk dat de kracht van digitale connectiviteit een cruciale rol speelt in het naar een hoger niveau tillen van de maakindustrie. We kijken ernaar uit om samen te werken met SCSN, Supplydrive, en MCB om de toekomst van de maakindustrie verder te helpen vormgeven.