AESC en Elfsquad versterken elkaar in samenwerking voor innovatie in de maakindustrie

PUBLISH DATE

May 02, 2017

POST AUTHOR

AESC en Elfsquad versterken elkaar in samenwerking voor innovatie in de maakindustrie

Drachten, 5 mei 2023 – AESC, specialist in software en automatisering binnen de maakindustrie, heeft een strategisch partnerschap gesloten met Elfsquad uit Drachten. Na een succesvolle eerste fase hebben beide partijen recent besloten om het nieuws breder uit te dragen.

Als officiële partner zal AESC zich bezighouden met de implementatie, begeleiding, het verzorgen van cursussen en verkoop van Elfsquad’s CPQ (Configure, Price, Quote) oplossing. Dirk van Zwieten, CTO bij AESC, benadrukt de meerwaarde van Elfsquad: “Elfsquad biedt bedrijven in de maakindustrie een uitgebreide en flexibele oplossing om hun offerteprocessen voor configureerbare producten te stroomlijnen, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.”

Onder leiding van Dirk van Zwieten en Devy van Dinteren, biedt AESC oplossingen op het gebied van software en automatisering ter ondersteuning van de maakindustrie. Denk hierbij aan CAD, CAM, Calculatie, Visualisatie en nu ook CPQ software. Elfsquad, opgericht door Jan Brolsma in 2016, richt zich op het stroomlijnen van offerteprocessen, met name voor bedrijven in de maakindustrie. Deze samenwerking ontstond vanuit een groeiende vraag vanuit het gezamenlijke netwerk van klanten.

Van Dinteren benadrukt de synergie tussen beide bedrijven: “De samenwerking tussen AESC en Elfsquad stelt ons in staat om onze klanten in de maakindustrie beter te ondersteunen bij het versnellen en optimaliseren van hun offerteprocessen.” Jildou, partnermanager bij Elfsquad, voegt toe: “De samenwerking met AESC is een logische stap voor ons, gezien de complementaire kennis en expertise van beide bedrijven.”

De reeds voltooide en lopende projecten binnen de samenwerking omvatten onder andere het automatiseren van offertes, integraties met ERP- en CRM-systemen, het automatisch genereren van productietekeningen en het creëren van 2D- en 3D-visualisaties. AESC kan klanten bijstaan bij het volledig inrichten van Elfsquad, maar bijvoorbeeld ook bij het ontzorgen op het gebied van visuals en het automatisch aanmaken van productiebestanden.

Jan Brolsma ziet grote kansen in het partnerschap: “Door samen te werken met AESC kunnen we onze klanten nog beter bedienen met een totaaloplossing die zowel de kracht van Elfsquad als AESC combineert.”

AESC en Elfsquad nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van deze samenwerking. Met hun gebundelde krachten zullen AESC en Elfsquad samen nieuwe hoogten bereiken in het ondersteunen van de maakindustrie en het bevorderen van groei en innovatie. Meer informatie over Elfsquad is te vinden op https://www.aesc.nl/cpq/elfsquad/ en https://www.elfsquad.io/nl/