AESC bezoekt met partner Tuwi, de Durmazlar fabriek in Bursa: samenwerking voor hoogwaardige machines en geavanceerde software.

PUBLISH DATE

May 02, 2017

POST AUTHOR

COMMENT COUNT

Onlangs hebben wij samen met onze partner Tuwi, de Nederlandse reseller van o.a. Durma machines, een bezoek gebracht aan de fabriek van Durmazlar in Bursa, Turkije. Onze samenwerking met Tuwi en indirect met Durma zorgt voor een sterke synergie op het gebied van machinebouw en automatisering in de metaalindustrie. Tuwi nam circa 50 relaties van haar mee op deze reis en Devy van Dinteren, onze commercieel directeur, mocht daar bij zijn voor het presenteren van de software van AESC.

Durmazlar, merknaam Durma, is een wereldspeler op het gebied van machines voor de metaalbewerking en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Tijdens ons bezoek aan de Durma-fabriek waren we onder de indruk van de indrukwekkende productiefaciliteiten en het hoge niveau van automatisering en innovatie. In het bijzonder viel ons de kwaliteit en aandacht voor detail op bij de bouw van lasersnijmachines, kantbanken en de daaraan gekoppelde automatisering.

Onze samenwerking met Tuwi stelt ons in staat om onze geavanceerde softwareoplossingen te combineren met de hoogwaardige machines van Durma. Wij leveren onder andere Libellula software voor het aansturen van lasersnijmachines en Libellula.Bend, ofwel AutoPOL, voor het offline programmeren van kantbanken. Daarnaast bieden wij ook calculatiesoftware voor de metaalindustrie, zelfs in de vorm van een online portaal.

Na de rondleiding in de fabriek hebben wij als AESC een presentatie gegeven over onze softwareoplossingen en de toegevoegde waarde die deze bieden voor de klanten van Tuwi. Een belangrijk onderwerp tijdens de presentatie was de rol van calculatiesoftware in het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. Veel bedrijven worstelen met het snel en eenvoudig maken van calculaties voor zowel eenvoudige onderdelen als complexe samenstellingen. “Wij kunnen de klant ontzorgen op het gebied van de software van a tot z”, aldus Devy van Dinteren.

De samenwerking tussen AESC, Tuwi en Durma toont aan dat de toekomst van de metaalindustrie ligt in het combineren van hoogwaardige machines met geavanceerde softwareoplossingen. Dit zal leiden tot verdere automatisering en efficiëntieverbeteringen in de sector. We zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking biedt en kijken uit naar de toekomstige ontwikkelingen in de branche.