Devy van Dinteren en Dirk van Zwieten nemen AESC over

PUBLISH DATE

January 27, 2023

POST AUTHOR

Met grote vreugde willen wij u informeren over de recente ontwikkelingen binnen AESC BV, uw vertrouwde partner in softwareoplossingen voor de maakindustrie. Wij zijn er trots op u te kunnen meedelen dat met terugwerkende kracht per 1 januari 2023, Devy van Dinteren en Dirk van Zwieten het leiderschap van AESC overgenomen hebben van Timo der Kinderen. Daarnaast zijn ze nu mede-eigenaren van het bedrijf.

Timo der Kinderen vertelt: “Na dat ik vorig jaar een stap terug heb gedaan trof ik AESC in een geweldige staat onder de leiding van Dirk en Devy. Beide heren hebben zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en bewezen dat ze de juiste vaardigheden bezitten om AESC naar een hoger niveau te brengen.”

Dirk en Devy voelen zich helemaal thuis in de markt waarin AESC zich bevindt. Devy zegt: “Tijdens mijn 13 dienstjaren bij AESC heb ik altijd de ambitie gehad het bedrijf te leiden. Mede door het soort klanten en technologie is deze ambitie door de jaren heen alleen maar groter geworden. Ik kijk er naar uit om samen met Dirk nog meer successen te behalen voor AESC, onze klanten en partners.” Dirk voegt hieraan toe: “Ik kijk ernaar uit om samen met Devy het bedrijf verder te ontwikkelen en nog meer waarde te bieden aan onze klanten en leveranciers.”

Met ingang vanaf 1 januari 2023 zijn de veranderingen in het management officieel. Wij willen benadrukken dat deze overname voor onze klanten en leveranciers geen merkbare veranderingen zal brengen, aangezien de dagelijkse leiding al in handen was van het nieuwe management. AESC blijft het vertrouwde adres voor maakindustrie software en garandeert dezelfde service als u van ons gewend bent. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw softwarebehoeften en wij zijn er zeker van dat wij samen met u kunnen blijven groeien en slagen.

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke toelichting. Wij danken u voor uw vertrouwen en steun en kijken uit naar een voortzetting van onze succesvolle samenwerking.

 

Met vriendelijke groet, kind regards,

 

Dirk van Zwieten & Devy van Dinteren