KeyShot 9.1

KeyShot 9.1 update: features en verbeteringen

GPU Netwerk Rendering

KeyShot 9.1 introduceert de mogelijkheid om de rekenkracht van GPU’s aangesloten op het netwerk te gebruiken voor de render output.

Houd er rekening mee dat de render-output van een GPU een ander resultaat geeft voor uw type render, en er niet een combinatie van GPU en CPU render-output gemaakt kan worden.

GPU requirements

Unwrap UV

Goede UV’s zijn essentieel wanneer labels op complexe oppervlakken geplaatst moeten worden, materialen zoals RealCloth moet gebruiken, of de naden en de richting van een textuur op een object gecontroleerd moet worden. Als de geometrie geen bruikbare UV’s heeft maakt de Unwrap UV-tool het mogelijk om UV-coördinaten te genereren voor de objecten.

Door het selecteren van naden, grafieken en richtingen de UV-coördinaten worden gecreëerd. Wanneer een set van grafieken geïmporteerd zijn, kunt u de hoek en de schaal van elke grafiek zo instellen dat ze met elkaar overeenkomen.

Bestandsnaam templates

De introductie van Bestandsnaam Templates brengt nu nauwkeurige controle over wat er wordt gegenereerd als de bestandsnaam. Dit is gebaseerd op wat er actief is in uw scène, met opties variërend van de scène naam, actieve camera, huidige datum, en meer. Op deze manier kunt u eenvoudig uw afbeeldingen beschrijvende namen geven, zoals MyScene-Hero-Outdoor-01-28-2020.jpg. Dit maakt het gemakkelijker om te navigeren naar specifieke afbeeldingen in de renderfolder, vooral wanneer de renderopdrachten meerdere afbeeldingen bevatten, bijv. vanuit een configuratie.

Web Configurator

KeyShot 9 Pro biedt gebruikers nu de mogelijkheid om volledig gerangschikte, statische productconfiguratoren in een webbrowser uit te voeren. In KeyShot wordt een configurator gemaakt met behulp van de gespecificeerde modellen, materialen en Studio variaties. De gebruiker kiest vervolgens voor de outputoptie van de Web Configurator om de contentbestanden te genereren die kunnen worden gezipt en gedeeld of online kunnen worden gehost, zodat iedereen over de hele wereld ze kan bekijken op bijvoorbeeld de website van de gebruiker.

(Vereist KeyShot Pro en KeyShotWeb – voorheen bekend als KeyShotXR)

Verbeteringen

Bekijk via de onderstaande knop de volledige documentatie over de verbeteringen in KeyShot 9.1

Licentie kopen?

Als centrale reseller in de Benelux voor KeyShot producten kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u om uw wensen te vervullen, en denken graag met u mee. Wanneer gewenst, kunnen we u ook een online demonstratie geven. Hier kunt u telefonisch contact voor opnemen.

Licentie upgraden?

Heeft u al een oudere versie van KeyShot, zonder een Annual Maintenance Subscription? Dan kunt u een Upgrade doen, om gebruik te maken van de nieuwste features in deze release. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Vragen over KeyShot?

Sander helpt je graag verder.

Sander

Sander

Sales Engineer

Bekijk onze referenties