KeyShot plugins

Nog sneller uw model in KeyShot? Er zijn twee manieren om uw 3D modellen in KeyShot te importeren, via directe import of via een plugin. Plugins zorgen voor een snellere integratie tussen KeyShot en uw 3D CAD software. Het maakt de workflow veel sneller en dus efficiënter. Bekijk hieronder de plugins die je kunt downloaden en kunt koppelen aan KeyShot. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op en dan helpen wij u hier graag verder.

Directe import

Uit alle 3D rendering software ondersteunt KeyShot het breedste aantal 3D formats. Met importeurs tot over de 20+ bestand types en versies kun je er zeker van zijn dat uw bestanden accuraat geïmporteerd worden in KeyShot. Directe import van de grote 3D CAD applicaties en de gangbare 3D bestanden zijn geïncludeerd met .ojb export die beschikbaar is in KeyShot PRO.

Plugins

Onze plugins breiden de functionaliteit tussen KeyShot en de 3D modeling applicaties uit. Afhankelijk van de applicatie, maakt het hoge integratie level het mogelijk om de hele geometrie en zijn structuren, kleur toewijzing en camera weergaven te importeren. En de plugins maken het mogelijk voor KeyShot om bestanden te exporteren zonder KeyShot geïnstalleerd te hebben.

LiveLinking technologie

De plugins maken het ook mogelijk voor onze LiveLinking technologieën om een link te leggen tussen uw 3D modeling software en KeyShot. Dit houdt de software gescheiden, zodat u aan uw model kunt blijven werken en met één klik op de knop vervolgens alle veranderingen naar KeyShot kunt sturen. Alles zonder dat je aanzichten, materialen, texturen of animaties die je hebt toegevoegd verliest.

KeyShot Plugins

Onderstaande plugins zijn ontwikkeld door Luxion en worden door KeyShot ondersteund. Bij iedere plugin staan de features benoemd. Hieronder kunt u de plugins eenvoudig downloaden. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.