• Icon List Item
  • Icon List Item

Upgrade SICAM.cut naar Libellula

Enkele jaren geleden is SICAM door gegroeid onder de naam Libellula. Upgrade nu naar Libellula, en maak gebruik van alle nieuwe features!

Een nieuwe naam voor S.I. Engineering: Libellula

Libellula brengt u een nieuwe wereld van technologie en innovatie voor uw klantenservice. De transformatie van S.I. Engineering naar Libellula als nieuwe bedrijfsnaam en merk van het software aanbod, is een fundamentele stap naar de toekomst in het constant ontwikkelende, en innoverende process van Libellula.

Als onbetwiste leider op het gebied van technologisch onderzoek en hoge prestatie software, is Libellula altijd bezig met het aanzienlijk verhogen van de productiviteit. Tienduizenden gebruikers profiteren dagelijks van de software van S.I.Engineering, en kunnen bij een overstap naar Libellula een verbeterd product vinden, met features en prestaties die de afgelopen jaren aanzienlijk vooruit gegaan is.

Bent u tevreden over uw SICAM software? Dan zult u helemaal weg zijn van Libellula

SICAM[cut] was een grenzeloos succes, dat een revolutionaire software was voor duizenden bedrijven over heel de wereld, wat ook lang een standaard is geweest voor de hele industrie. Dit succes is te danken aan de geweldige eigenschappen van de software:

  • Geïntegreerd systeem voor het 2D-tekekenen van voorwerpen, voorwerpen library management, handmatige-, semi automatische- en automatische nesting
  • Snijmethodes voor laser, plasma, zuurstof- en water snijmachines met technologische tabel parameters, snij lijnen, en voorwaarde management voor alle benodigde technieken
  • Een interface voor het uitwisselen van tekeningen met andere CAD-pakketten
Lees meer over Libellula

SICAM[PUNCH] is nu LIBELLULA.PUNCH

Libellula.PUNCH is de upgrade van SICAM[Punch], dat nog wel gewoon wordt ondersteund.

  • Geïntegreerd systeem voor het 2D-tekenen van items, beheer van de item library, automatische, semiautomatische en handmatige nesting.
  • Technologie voor pons- en combimachines, beheer van het gereedschapsmagazijn, zowel op de vloer als in de stellingen.
  • Interface voor uitwisseling van tekeningen met andere CAD-pakketten.
Lees meer over Libellula

VRAAG HIER EEN UPDATE AAN VOOR SICAM

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in, en we zullen zo snel mogelijk contact met u op nemen!