code voor het verifieren van de website in google search console

KeyShot referentie Graphic Packaging

Klik de afbeeldingen om te vergroten!

Wij zijn een leider in de verpakkingsindustrie en bedienen honderden van de meest erkende merken ter wereld. U heeft waarschijnlijk voedsel, dranken of andere consumentenproducten gekocht die in onze verpakking zijn verkocht.

Wij combineren markt specifieke expertise en innovatief denken, om geïnspireerde verpakking te creëren. Onze missie om natuur gebaseerde, vernieuwbare verpakkingen te vergemakkelijken, verbetert het milieu voor ons allemaal. Daarom worden de belangrijkste consument- en handelsmerken van de wereld door ons aangetrokken.

Nadat ons hoofdkantoor in Atlanta (VS) was begonnen met het gebruiken van Keyshot hebben we dit uitgerold naar Europa. In Europa maken we gebruik van Keyshot in combinatie met ArtiosCAD en Rhino. Deze combinatie is uniek, en toont aan erg goed te zijn. Met behulp van ArtiosCAD kunnen de verpakkingen in 2D ontworpen worden en vervolgens in 3D gevouwen worden. Met Rhino kan de inhoud van de verpakking, bijv. flessen, blikjes, etc. , gemoduleerd worden. Tezamen kan dit verwerkt worden in Keyshot tot zeer realistische visualisaties.

 

Het dure proces van het maken van geprinte mock-ups kan nu vaak overgeslagen worden. Ook kan al in een vroeg stadium van een project, duidelijk gevisualiseerd worden hoe een verpakking of bijvoorbeeld een openingsperforatie eruit komt te zien. Een groot voordeel is dat hiervoor geen zeer gedetailleerde tekeningen nodig zijn. Schetsen/ruwe tekeningen volstaan.

 

Keyshot blijft zich ontwikkelen waardoor de visualisaties steeds realistischer worden. Ook wordt bij elke update veel aandacht besteed aan het inkorten en vereenvoudigen van de workflow. De software is relatief makkelijk in gebruik en het resultaat is een zeer professionele render. Dat Keyshot los staat van de door ons gebruikte CAD-software is een voordeel. Het is een uitbreiding op de bestaande workflow i.p.v. een geheel nieuwe werkwijze.

Bekijk hier de website van Graphic Packaging

Harmen Boersma

Structural Designer, Graphic Packaging International

Neem nu contact op met AESC voor meer informatie over

KeyShot.