code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Zuidberg Frontline Systems

“De tijdwinst is enorm en het afkeurpercentage fors verlaagd. We gebruiken SpaceClaim nu een paar jaar en ondanks dat ons bedrijf flink gegroeid is de laatste jaren, werken we nog steeds met drie werkvoorbereiders. Omdat we sneller werken en fouten eerder opsporen en herstellen, kunnen we meer werk aan met hetzelfde aantal medewerkers.”

“Met hetzelfde aantal mensen kunnen we nu stukken meer werk aan.”

Efficiënter productieproces

“Ik werk bij Zuidberg Staalservice BV. Wij snijden en bewerken niet alleen platen voor Zuidberg zelf, ook voor andere partijen. We krijgen product- en bewerkingstekeningen opgestuurd, die we vervolgens checken in SpaceClaim. We vouwen ze uit naar 2D en sporen fouten en onjuistheden op. Ook tekenen we zelf 3D-bestanden met de software. Wat het ons brengt? Snellere productie en een beter productieproces.”

 

Bedrijfsgroei zonder personeelsgroei

“Hiervoor deden we ’t enkel met tekeningen van de klant”, gaat Damien verder. “Dat kostte veel tijd, omdat onze programmeur alles zelf moest uitrekenen. Bovendien was er extra kans op afkeur. Met de vlakke uitslagen die we momenteel maken, is de efficiency significant verhoogd. Met hetzelfde aantal mensen kunnen we nu stukken meer werk aan. En ja, het werk is enorm toegenomen de laatste jaren. Deze bedrijfsgroei hebben we dus zelf opgevangen, er waren geen vacatures nodig.”

 

Geen nieuws, goed nieuws

Geen nieuws is goed nieuws, zo staan ze erin bij Zuidberg. “Dat we niet zoveel contact met AESC hebben, vind ik een goed teken”, aldus Damien. “Een tijdje terug hadden we wat problemen met het vastlopen van grote bestanden. Ook al lag de oorzaak misschien niet eens bij SpaceClaim, we werden serieus geholpen en het was snel opgelost. De gebruiksvriendelijkheid van de software wil ik ook nog noemen. Bij de aanschaf zijn we snel en praktisch voorgelicht. Na het bekijken van wat filmpjes konden we meteen beginnen. Dat wil wel wat zeggen, vind ik.”

Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Damien Westerveld

Werkvoorbereider, Zuidberg Frontline Systems B.V.

Zuidberg Frontline Systems B.V.

Buitenveld 5
8307 DE, Ens

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

6 + 13 =