code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: VDL Industrial Modules

“In de meeste modellen die binnenkomen, zitten nog manco’s. Om deze te corrigeren, gebruiken we SpaceClaim. Aan de hand van de nieuwe SpaceClaim tekening programmeren we onze frees- en draaimachines en maken we het product. We werken met een man of zeven in het programma, zie het als een soort werkvoorbereiding aan de bank. Daar waar de CAD-tekening te veel vorm- en plaatstoleranties vertoont, werken we deze nu snel en makkelijk weg. En nauwkeurigere tekeningen betekenen betere producten!”

““Het werkt makkelijk, nieuwe collega’s leren het zichzelf zonder moeite aan.”

Snelle en efficiënte correctie

“Bij de meeste modeltekeningen die we vanuit constructeurs binnen krijgen, blijken na vergelijking nog verschillen te zitten tussen de PDF en de stepfile”, legt Frits uit. “Doordat we nu niet naar een 3D-tekenstation hoeven om deze tekeningen aan te passen maar correcties snel en ter plaatse kunnen doorvoeren, werken we stukken efficiënter dan vroeger. Met Spaceclaim tekenen we nauwkeuriger en beperken we manco’s en toleranties.”

 

Minder handwerk

Frits en zijn collega’s gebruiken lang niet alles uit SpaceClaim, maar zetten het programma heel specifiek in. “Het programma doet precies wat wij willen dat het doet”, aldus Frits. “Het werkt makkelijk, nieuwe collega’s leren het zichzelf zonder moeite aan. Zonder deze software zouden we op een andere, omslachtigere manier moeten programmeren en meer correcties moeten doen met gereedschap.”

 

Perfect eindresultaat

Het gaat VDL natuurlijk om het eindproduct. Dat moet gewoon goed zijn, linksom of rechtsom. “SpaceClaim ondersteunt ons simpelweg bij het maken van het beste product en zorgt ervoor dat we in het proces tijd besparen. Dat het ook nog eens goed communiceert met andere programma’s, maakt het een ideaal hulpmiddel voor ons.”

Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Frits Koopmans

Bedrijfsleider Verspaning, VDL Industrial Modules B.V.

VDL Industrial Modules B.V.

Brandevoortse Dreef 4
5707 DG, Helmond

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

9 + 14 =