code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: SNL Metaal

“SpaceClaim zorgt ervoor dat ons productieproces makkelijker en sneller verloopt. Van onze klanten krijgen wij files binnen, die wij aanpassen waar nodig. Vervolgens maken we er uitslagen en 2D-tekeningen van. Als we veel files moeten uitslaan voor onze lasersnijder of veel losse nodig hebben voor onze buislaser, gebruiken we Accelerate. Dan hebben we in drie klikken alles wat we nodig hebben. En kunnen onze lasers aan de slag met het snijden van het gewenste product, of het nu een eenvoudige plaat is of een complex buisprofiel.”

“Dankzij gebruik van slimme oplossingen, hebben onze lassers er minder werk aan en gaat samenstellen en aflassen stukken sneller.”

Constructief tekenen

“We zochten een programma dat meer te bieden had voor plaatwerk en eenvoudiger en voordeliger was dan het programma dat we hadden”, legt Nenad uit. “Zodoende kwamen we uit bij SpaceClaim. Daarnaast gebruiken we twee add ons van AESC: Accelerate voor het uitslaan van meerdere bestanden tegelijkertijd, en Construct om buizen en kokers uit te tekenen voor onze buislasermachine. Dankzij gebruik van slimme oplossingen, hebben onze lassers er minder werk aan en gaat samenstellen en aflassen stukken sneller. De software maakt er een kant-en-klaar bouwpakketje van en voegt zelfs bouten en moeren direct toe. Dat scheelt tijd en dus geld.”

 

Twee keer zo snel

“Mijn gevoel is dat SpaceClaim twee keer zo snel werkt als ons oude programma. In drie klikken hebben we 30 files klaar en kunnen we aan het snijden. Omdat we nu efficiënter werken, hebben we minder personeel nodig. Eén werkvoorbereider kan alles doen, mits hij een beetje goed is met de software natuurlijk. De enige fouten die we nu nog kunnen maken, zijn menselijke fouten. Als de werkvoorbereider alles goed invoert en niets wijzigt waar hij niet mag wijzigen, verloopt het proces foutloos.”

 

Training en service

“Bij aanschaf van het programma kregen we er twee dagen training bij. En eerlijk is eerlijk, het was eenvoudig om te leren. SpaceClaim met zijn add ons kent veel icoontjes, zoals het een modern tekenprogramma betaamt. En is je Engels slecht? Dan kan alles worden omgezet naar het Nederlands. Verder weet ik zeker dat als ik bel, mijn issue meteen wordt opgelost. Ik denk ook dat ze op aanvraag van alles voor je aanpassen. Voor onze doeleinden volstaat de software echter gewoon, dus de behoefte tot maatwerk hebben we nog nooit gehad”, lacht hij. “We hebben geen extra’s nodig, het is goed zoals het is.”

Meer informatie over SpaceClaim, Accelerate en Construct

Nenad Raskovic

Werkvoorbereider, Calculator, SNL Metaal B.V.

SNL Metaal B.V.

Bijsterhuizen 2109
6604 LE, Wijchen

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

14 + 1 =