code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Sea Level B.V.

“Wil een jachtbouwer zien hoe de bedachte bankpartij achter op het dek staat? Wil de politie of overheid weten hoe ons ontwerp voor hun dienstboot er straks in ’t echt uitziet? Dan zorgen we voor realistische beelden. Met KeyShot hebben we snel een fijn, bijna fotorealistisch, plaatje. Of plaatjes, zodat er voor de klant wat te kiezen valt. Meerdere opties naast elkaar leggen is dankzij de snelheid en mogelijkheden van het programma stukken beter te doen dan vroeger. KeyShot verbetert én versnelt ons werkproces, van ontwerp tot verkoop.”

“Sinds we KeyShot gebruiken, merken we dat de vraag naar mooie beelden enorm toegenomen is.”

Real life beelden

“We doen veel haalbaarheidsstudies en scheepsbouwkundig ontwerp voor jachtwerven en maken ontwerpen voor high speed work boats. Bij deze laatste categorie moet je denken aan onder andere politie en ambulancevaartuigen. Als we met een ontwerp starten, gaan we al snel 3D-modelleren. Het programma waarmee we dit doen, linkt direct met KeyShot. Door een rendering bij de 3D-tekening te voegen, krijgt onze opdrachtgever een mooier en realistischer beeld van het mogelijke eindresultaat. Sinds we renderen in KeyShot, helpen we onze klant niet alleen beter maar ook sneller. Vaak moeten er veel voorstellen gemaakt en voorgelegd worden voordat uiteindelijk gekozen wordt. Dan is het fijn dat we niet te veel tijd kwijt zijn per voorstel. Dat we nu geen extern bureau meer hoeven inschakelen maar de visualisaties zelf kunnen maken, scheelt ook. In nauwkeurigheid, tijd én in geld.”

 

Ruimte voor detail

“Vroeger verkochten we jachten meestal op basis van technische 2D-tekeningen, die niet iedereen even goed kon lezen. Sinds een paar jaar werken we met gerenderde informatie. Een rendering benadert de realiteit, dus geeft scheepswerven en eindgebruikers meer gevoel bij het product. Voorheen waren we een week bezig met een tekening van een dekaanzicht met meubeltjes, railing etc. Nu, in 3D, gaat dat stukken sneller en is er meer ruimte voor nauwkeurige positionering en detaillering. En dat waardeert de klant. Sinds we KeyShot gebruiken, merken we dat de vraag naar mooie beelden enorm toegenomen is. Omdat we nu op een efficiënte manier veel van een jacht in beeld kunnen brengen, wordt er meer gebruikgemaakt van onze advies- en visualisatiediensten. We staan zelfs op ’t punt extra mensen aan te nemen.”

 

Toekomstproof

“Als ontwerper ben ik bekend met tal van technische programma’s, ik zocht jaren terug echt de snelste manier om tot een goed plaatje te komen. Ik wilde niet met complexe lichtinstellingen aan de slag hoeven, maar een basis met realistische belichting hebben. Om nog maar eens iets te noemen. Voor onze toepassing op studioniveau heeft KeyShot meer dan genoeg basisopties. Stel, ik heb maximaal een uur. Dan stel ik het systeem in op een uur en maakt hij er het mooist mogelijke van in die tijd. Een ander voordeel van de software is de optionele netwerkrenderingmodule. Hiermee maken we een wachtkamer als er veel gerenderd moet worden en gebruiken we de capaciteit van meerdere computers. Vooral ’s nachts verzetten we zo bergen werk. Ja, met KeyShot kunnen we nog jaren vooruit.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Jeroen van der Knaap

Managing Director, Sea Level B.V.

Sea Level B.V.

Vasumweg 140
1033 SH, Amsterdam

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

4 + 3 =