code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Sanders Machinefabriek

“Voor ons kent de standaard versie van SpaceClaim al voldoende opties. We hebben dus niet steeds updates of nieuwe modules nodig. Dankzij het programma doen we ons werk op een snellere en betere manier dan vroeger. Mallen uittekenen in 3D is hartstikke makkelijk, de software doet nu wat we zelf vroeger schetsten. Dus ja, het betekent tijdwinst. Én betere kwaliteit.”

“Er komt minder handwerk aan te pas en we hebben uiteindelijk een beter en netter product.”

Eindeloos wijzigen zonder zorgen

Om binnenkomende modellen te kunnen bewerken voor we ze maken, heeft Sanders Machinefabriek sinds een jaar of vijf meerdere licenties voor Spaceclaim. “Voorheen hadden we een ander softwarepakket, wat stukken duurder was en dezelfde mogelijkheden bood. Ik kende Spaceclaim vanuit een vorige werkgever dus de keus was zo gemaakt”, legt bedrijfsleider Jan Huybers uit. “Wat het programma zo fijn maakt? Allereerste heb je met Spaceclaim geen last van de historieketen, zoals bij veel andere pakketten wel het geval is. Je kunt eindeloos wijzigen aan modellen zonder dat eerdere bewerkingen je in de weg zitten. Essentieel, want om de door onze klanten ontworpen producten te kunnen afwerken op onze machine, zijn altijd kleine aanpassingen nodig.”

 

Vaarwel handwerk, welkom efficiency

“We zetten Spaceclaim dus aan het werk om het specifieke product van onze klant, dat hun engineer bedacht heeft, nog beter en efficiënter te maken. Er komt minder handwerk aan te pas en we hebben uiteindelijk een beter en netter product”, vat Jan samen. “Zelf mallen tekenen doen we direct in Spaceclaim en ik gebruik het ook bij de werkvoorbereiding, denk aan bekijken en opmeten t.b.v. inkoop en calculatie. Iedere werkplek heeft een eigen licentie, dus medewerkers kunnen zelf aanpassingen doen en tekenen. Voor ons is het een multifunctioneel programma.”

 

Veel service voor je geld

“We hebben regelmatig contact met AESC als het gaat om trainingen voor nieuwe medewerkers. Een maand of drie geleden namen we nog een cursus af. Ook al hebben we geen servicecontract, bij vragen worden we altijd netjes geholpen. ‘Het maken van een factuur zou meer kosten dan het beantwoorden van je vraag van een minuut’, zeggen ze dan. Het pakket werkt goed, de service is uitstekend. Al met al hebben we een uitgebreid pakket tegen acceptabele kosten.”

Wilt u meer informatie over SpaceClaim? Klik dan hier

Jan Huybers

Bedrijfsleider, Sanders Machinefabriek

Sanders Machinefabriek B.V.

Leemskuilen 40
5563 CL, Westerhoven

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

2 + 3 =