code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

“Voor ons is renderen nog vrij nieuw. Voorheen besteedden we het maken van beelden en animaties wel eens uit, wat een duur grapje was. Sinds een paar jaar doe ik het zelf. Naast het technisch ontwerpen van turbochargers voor personenauto’s, maak ik er visualisaties van voor verkooppresentaties en andere marketingdoeleinden. Zo maak ik ons mechanische motoronderdeel op een mooie en begrijpelijke manier visueel voor onze doelgroep.”

“Zo’n realistische weergave is veel beter dan een screenshot van het model.”

Van hobby naar werk

“Ik gebruikte thuis op mijn privécomputer willekeurige CAD-modellen die ik had gedownload en had KeyShot gekocht als hobby. Voor de lol liet ik eens wat zien op het werk. Toen ook zij enthousiast werden en ik ze overtuigde van de toegevoegde waarde, kreeg ik toestemming KeyShot ook zakelijk aan te schaffen. Ik heb uitgebreid vergeleken met andere rendertools, maar KeyShot was serieus goedkoper en je kunt er veel mee. Als ik tijd heb naast mijn andere taken, werk ik er graag mee. In 3 tot 4 jaar tijd heb ik nu zo’n 15 animaties en 50 tot 60 plaatjes gemaakt.”

 

Professionele verkooppresentaties

“Een paar keer heb ik nu een mooi beeld gemaakt voor een collega die een presentatie moest geven aan een van onze klanten. Dit viel in de smaak, de klant was enthousiast. Zodoende ging ik het ook doen voor verkoopgesprekken. Zo’n realistische weergave is veel beter dan een screenshot van het model. Op zich is het renderen voor ons niet noodzakelijk, maar ik vind dat het onze waarde richting de klant verhoogt. We komen professioneler over. We willen immers dat ze klant blijven in deze competitieve markt.”

 

Tal van functies

“De basisfuncties van KeyShot ken ik, maar ik weet dat er nog veel meer in zit. Als ik in de toekomst meer tijd heb, ga ik ze vast allemaal ontdekken”, lacht Chris. “Meestal is het een kwestie van doen als ik iets nieuws of ingewikkelds wil proberen. Vaak lukt het dan gewoon, soms kom ik er niet uit en bel ik support. Ik heb zelfs wel eens gebeld met de ontwikkelaar van KeyShot in Amerika toen het om iets specifieks ging. Direct contact werkt toch het best, dat begrijpen ze bij AESC heel goed.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Chris Brouwers

Design Engineer, Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

Mitsubishi Turbocharger and Engine B.V.

Damsluisweg 2
1332 EC, Almere

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

14 + 13 =