code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Marel

“Wij maken machines voor food processing. Terwijl zo’n machine in aanbouw is, wordt al volop aan promotie gedaan. Op de marketingafdeling zijn we druk met het verzorgen van PR-materiaal met beeldmateriaal en animaties. In KeyShot turnen we een plat object gemakkelijk om tot een fotografisch eindproduct met de juiste kleuren, materialen en verlichting. Ook de jongens van Academy gebruiken de rendertool voor hun e-learningmodules.”

“Het eindproduct is fotorealistisch en klopt tot in detail.”

Van promotie tot e-learning

“Samen met twee collega’s van onze interne academy gebruik ik KeyShot voor het omzetten van technische tekeningen in foto’s en video’s van de machines die we produceren. Anderen maken 3D-tekeningen, wij zetten die modellen om in marketingmateriaal en e-learningmodules. In KeyShot maak ik in korte tijd en zonder al te veel moeite mooie beelden. Het eindproduct is fotorealistisch en klopt tot in detail. Soms moet ik duidelijk maken wat er aan de binnenkant van een machine gebeurt, dan gebruik ik de animatiefunctie. In het verleden besteedden we dit alles vaak uit aan externen. Dat het nu in huis lukt, bespaart ons kosten.”

 

Veel gebruiksgemak voor je geld

“Zelfs ik, die nooit iets over 3D-tekensoftware geleerd heb, kon KeyShot meteen gebruiken. Je sleept er iets in en kunt vrij snel aan de gang. Ja, het aspect gebruiksvriendelijkheid speelde voor ons zeker mee bij de aanschaf twee jaar geleden. In zo’n twee uur tijd heb ik al een mooi plaatje. Dat duurt bij de meeste andere softwarepakketten een stuk langer, als je er al uitkomt hoe het werkt. Aangezien ik 40 uur per week werk, heb ik geen tijd om tussendoor even een 3D-pakket onder de knie te krijgen.”

 

Coulant en concreet

“In 2018 kregen we in eerste instantie een demo van een maand om het programma uit te proberen. Ik was direct om, maar omdat ik het intern nog moest verdedigen en verkopen, verliep deze demo. En dat gebeurde nog eens… Toen ik een interne vraag kreeg en zonder actieve demo zat, kregen we gewoon een gratis 4e demo. Ook op het moment dat we de functionaliteiten van een nieuwe update wilden gebruiken maar die licentie nog niet hadden, waren ze coulant bij AESC. In hun trainingen geven ze concrete tips, zodat je daarna sneller en efficiënter verder werkt en alles uit het programma haalt. Het is een behulpzame, bereikbare en klantvriendelijke club als je het mij vraagt.”

Wilt u meer informatie over KeyShot? Klik dan hier

Roger Bugaj

Multimedia Specialist , Marel Holding B.V.

Marel Holding B.V.

Handelstraat 3
5831 AV, Boxmeer

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

7 + 4 =