code voor het verifieren van de website in google search console

Klantenervaring: Lurvink RVS B.V.

“Een handeling die vroeger acht uur tijd kostte, is nu in een kwartier afgerond. Je kunt wel nagaan wat deze tijdwinst betekent voor onze productiviteit en efficiency. De juiste moderne software, zoals deze van AESC, is in mijn ogen simpelweg nodig om mee te kunnen blijven doen in een tijd waarin de concurrentie hoog is. Je kunt wel op de oude manier willen blijven werken, maar dan moet je accepteren dat je er minder op verdient!”

“Met iedere nieuwe module besparen we en het is het totaalplaatje dat het zo sterk maakt.”

Meer tijd, minder fouten

“Een foutgevoelige, menselijke handeling eruit halen. Dat was een paar jaar terug de reden om ons softwarepakket uit te breiden met Accelerate”, vertelt Onno. “We werken met kostbare plaatdelen, dus goed uitsnijden en de foutgevoeligheid minimaliseren zijn essentieel. Vroeger moesten we van elk getekend onderdeel een uitslag maken, deze handmatig in Libellula zetten, de voorwaarden en specificaties erbij zetten en dan kon de opdracht richting de plaat. De handelingen voor één opdracht konden wel een dag duren. Nu krijgen we een 3D-model binnen, wordt alles geconverteerd, geeft het systeem aan welk materiaal het moet zijn en maakt het automatisch de uitslagen. Met één druk op de knop belandt de uitslag in de Libellula bibliotheek, waar we vervolgens alles van die opdracht kunnen selecteren. En dat ongeveer in een kwartiertje tijd.”

 

Som der delen

Lurvink RVS is al jaren gebruiker van SpaceClaim en Libellula. “Toen ik hier zo’n 2,5 jaar geleden kwam werken, zag ik mogelijkheden de processen verder te optimaliseren en nog sneller en foutlozer te gaan werken. Met iedere nieuwe module besparen we en het is het totaalplaatje dat het zo sterk maakt. Echt, we kunnen niet meer zonder. Als we terug zouden moeten naar de oude situatie, zouden we ruzie in de tent krijgen!”

 

Van investering naar besparing

“Als je denkt dat de investering van een paar duizend euro groot is, vind ik dat een kortetermijngedachte”, gaat Onno verder. “Je hebt de software binnen een paar maanden terugverdiend. Zo verzetten wij nu hetzelfde werk – of misschien wel meer – met twee medewerkers minder. Door de programma’s werken we stukken efficiënter en dat scheelt geld. Geld dat we elders kunnen inzetten, voor personeel of nieuwe machines bijvoorbeeld.”

 

Soepel schakelen

“Het is fijn samenwerken met AESC. Hebben we een bepaald idee over hoe we iets willen hebben, dan ontwikkelen zij dat. Als ze het haalbaar achten uiteraard. Laatst hebben we bijvoorbeeld een uitbreiding op SpaceClaim voorgesteld. We wilden wat info, een tekstregel, kunnen meesturen naar Libellula. De handgemaakte add-in was in no time gerealiseerd. Het jonge team van AESC is goed bereikbaar, groeiende en wordt elk jaar weer een stukje beter.” Volgens Onno is de software trouwens hartstikke gebruiksvriendelijk. “En ik kan het weten!”, lacht hij. “Ik kom oorspronkelijk uit de accountancy. Dat zelfs ik met mijn atechnische achtergrond het vrij snel onder de knie had, zegt wel wat.”

Meer informatie over Libellula, SpaceClaim, AutoPOL

Onno Heezen

Bedrijfsleider, Lurvink RVS B.V.

Lurvink RVS B.V.

Galileïstraat 31
7131 PE, Lichtenvoorde

Bekijk onze referenties:

NEEM NU CONTACT OP MET AESC

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mijn vraag heeft betrekking op:

13 + 6 =